Sabadell

Haurà de ser a domicili

Sabadell. Els arlequinats, incapaços d’articular una reacció sòlida al seu propi estadi, viatgen amb deures a Tenerife enmig d’un calendari terrorífic amb una gran acumulació de partits

El Sabadell té sort que la classificació està molt trencada i que, per tant, els rivals de la part baixa de la taula també s’estan deixant força punts. Però els arlequinats no poden viure d’un consol artificial basat en els rivals, perquè els punts sempre són necessaris, independentment del context, quan es vol aconseguir un objectiu. Encallats en la part baixa de la taula, els vallesans no han estat capaços d’aprofitar una sèrie de partits a la Creu Alta per sumar i ara viatgen amb deures a domicili, amb un calendari que no els afavoreix, ple de partits entre setmana.

El partit d’avui, a Tenerife, és molt necessari per al Sabadell, que ha disputat quatre dels últims sis enfrontaments a casa i només ha pogut sumar tres punts. “Hem de canviar sobretot en la contundència a les dues àrees. No crec en la mala sort. Hi ha situacions que es poden millorar. Hem de ser més fiables, més compactes”, ha assenyalat el tècnic, que ha lamentat que els resultats s’hagin escapat per qüestions puntuals: “Estem anant al màxim detall. No m’agrada dir que és mala sort, no hi crec. Hi ha situacions que es poden millorar sense pilota i hem incidit en la contundència.”

Malgrat que l’equip es manté en zona de descens i és penúltim a la taula, no hi ha dubtes respecte a la figura d’Hidalgo: “En un altre lloc, la situació hauria estat molt diferent. A Tenerife, per exemple. Allà hi ha molta inestabilitat. M’he guanyat aquesta confiança, i també els meus jugadors. S’han de sentir forts i sentir que tenen tot el suport”, ha assenyalat. De fet, al davant tindrà Luis Miguel Ramis, un tècnic que debutarà a casa amb el seu nou equip. El Tenerife arriba havent reaccionat amb un triomf, però amb el perill de tornar als llocs de descens.

4 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 1

7 Partits perduts 10

10 Gols a favor 12

14 Gols en contra 20

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)