2a divisió FEF

Ajornat l’Hospitalet-Olot per dos positius per Covid-19 a la plantilla garrotxina

2a divisió B. Tot i que en una primera instància la FEF no va autoritzar la suspensió, els dos positius confirmats i les sis baixes que arrossega l’equip olotí feien inviable la disputa del matx

El partit que havien de disputar l’Hospitalet i l’Olot el diumenge ha quedat ajornat per casos de coronavirus en la plantilla garrotxina. Tot i que en primera instància la FEF no va autoritzar la suspensió en tractar-se de només dos positius, aïllats immediatament després de conèixer el resultat de les proves, l’àmplia llista de fins a sis baixes que ja tenia el conjunt dirigit per Raúl Garrido –Pedro, Pol Ballesté, Carles Mas, Lluís Aspar, Soler i Jordi Masó– han fet inviable la disputa del matx en condicions.

Aquesta és la segona vegada que l’Olot ha d’aturar-se per culpa de casos de Covid-19 en la seva plantilla, i és que, pocs dies abans de disputar-se la primera jornada del campionat, després de vuit mesos aturats, diversos casos van obligar a parar en sec el debut dels olotins en la lliga. Aquest dos positius casos han obligat a aturar els entrenaments durant aquesta setmana i, després de posar-se al dia en la competició, ara els olotins hauran de tornar a anar a remolc del calendari, ja molt dens per la participació dels de la Garrotxa en la copa.

L’Olot s’ha vist afectat de nou per la pandèmia mundial pocs dies després de jugar contra l’Andorra al Prada de Moles. Justament els andorrans van haver d’aturar-se i aïllar-se per complet immediatament després del duel contra els volcànics per un brot a dins del seu vestidor.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)