Sabadell

El Sabadell aguanta el resultat i s’apunta el quart triomf del curs (1-2)

Tenerife 1 - Sabadell 2

TENERIFE 1 SABADELL 2

TENERIFE:Dani Hernández; Kakabadze (Moore, 46’), Carlos Ruiz, Sipcic, Álex Muñoz; Suso Santana (Vada, 58’), Folch, Aitor Sanz (Joselu, 79’), Nono (Jacobo, 85’); Shashoua i Fran Sol (Appeh, 79’).SABADELL:Mackay; Víctor García (Pedro Capó, 73’), Jaime, Aleix Coch, Juan Ibiza, Cornud; Undabarrena, Adri Cuevas, Boniquet (Ozkoidi, 61’); Stoichkov (Juan Hernández, 73’) i Guruzeta (Óscar Rubio, 54’).GOLS:0-1 (1’) Stoichkov. 0-2 (19’) Coch. 1-2 (34’) Álex Muñoz.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:als locals Nono, Suso Santana, Folch, Sanz i Carlos Ruiz; al visitant Stoichkov.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada a l’Heliodoro Rodríguez López.

El Sabadell ha aconseguit la quarta victòria de la temporada guanyant el Tenerife a l’Heliodoro Rodríguez López. El conjunt arlequinat ha mantingut el resultat després d’avançar-se en els primers 20 minuts de joc amb dues dianes. Tot i que el rival ha retallat distàncies abans del primer temps, la feina en defensa de l’equip d’Antonio Hidalgo ha enviat els tres punts cap al Vallès Occidental.

En la primera jugada del partit, el Sabadell s’ha aconseguit avançar gràcies a una bona jugada per la banda de Pierre Cornud, una deixada de Guruzeta i una definició excel·lent d’Stoichkov. Amb avantatge en el marcador, els arlequinats s’han parapetat a la seva àrea. Tot i així, l’equip arlequinat ha aconseguit incrementar la diferència en una falta lateral molt mal defensada pel Tenerife i rematada a gol per Aleix Coch.

El Tenerife ha accentuat el seu domini i el Sabadell s’ha defensat sense deixar que el rival tingués ocasions. No ha pogut fer res en el golàs d’Álex Muñoz, en una conducció i un xut al fons de l’escaire imparable per Mackay.

En la segona meitat, s’ha mantingut la tendència i el Sabadell, aplicant l’aprenentatge dels gols tardans encaixats en els últims minuts dels darrers partits, s’ha protegit més que mai al darrera. El Tenerife ha pogut marcar en dues oportunitats clares: la primera, just a l’inici del segon temps en un xut que ha sortit llepant el pal; i la segona, a les botes d’Aitor Sanz que tampoc ha encertat amb la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)