Sabadell

El Sabadell aplica la lliçó apresa i assegura el triomf

2a divisió A. Els arlequinats s’avancen en els primers minuts i passen tot el partit defensant-se amb excel·lents resultats: quarta victòria del curs

TENERIFE 1 SABADELL 2

TENERIFE:Dani Hernández; Kakabadze (Moore, 46’), Carlos Ruiz, Sipcic, Álex Muñoz; Suso Santana (Vada, 58’), Folch, Aitor Sanz (Joselu, 79’), Nono (Jacobo, 85’); Shashoua i Fran Sol (Appeh, 79’).SABADELL:Mackay; Víctor García (Pedro Capó, 73’), Jaime, Aleix Coch, Juan Ibiza, Cornud; Undabarrena, Adri Cuevas, Boniquet (Ozkoidi, 61’); Stoichkov (Juan Hernández, 73’) i Guruzeta (Óscar Rubio, 54’).GOLS:0-1 (1’) Stoichkov. 0-2 (19’) Coch. 1-2 (34’) Álex Muñoz.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:Als locals Nono, Suso Santana, Folch, Sanz i Carlos Ruiz; al visitant Stoichkov.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada a l’Heliodoro Rodríguez López.

Encara que fos per probabilitat, era difícil que el Sabadell pogués tornar a perdre un partit en els últims minuts. Els arlequinats havien encaixat dianes en els darrers 15 minuts en cinc dels últims sis enfrontaments, cosa que els havia fet perdre punts. Però, més enllà de la probabilitat, l’equip d’Hidalgo va ensenyar que havia après de les errades. Va tenir l’encert d’avançar-se amb dos gols en els primers vint minuts i, després, cap complex per treure tota la cavalleria defensiva al camp per aguantar el resultat. I ho va aconseguir perquè el Tenerife només va poder retallar distàncies amb una diana estratosfèrica i va tenir un parell d’ocasions aïllades per empatar. La necessitat posa fi al romanticisme i ahir van prevaldre els tres punts.

Una arrencada de Cornud, que s’està erigint com a protagonista de les dianes arlequinades; una passada de Guruzeta i una definició excel·lent de Stoichkov van ser els ingredients de la diana del Sabadell en el primer minut del partit. I a partir d’aquí no hi va haver cap dubte que allò que havia de fer l’equip d’Antonio Hidalgo era protegir-se al darrere per evitar el gol del Tenerife o endarrerir-lo com més millor. Aquesta intenció es va multiplicar quan els vallesans van anotar la segona diana: una falta lateral servida per Cornud i que va estar molt mal defensada per la defensa local. Tres tocs de jugadors del Sabadell al voral de l’àrea petita fins que Coch va introduir la pilota dins de la porteria de Dani Hernández, covard en la sortida.

Gol i a patir

La recepta va ser invariable per al conjunt arlequinat, fins i tot quan Álex Muñoz va emmarcar un dels moments màgics de la seva carrera amb un golàs estratosfèric i va acostar el seu equip en el marcador. El Tenerife no va tenir oportunitats, més enllà de dos xuts dins de l’àrea que va fallar, mentre Hidalgo no feia res més que treure davanters del camp i fer entrar defensors. El resultat final ho va merèixer.

22 equips
sense propera
Era important aguantar perquè el Tenerife té grans jugadors i a fora ens costa marcar
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
El gol inicial marca el partit. No es pot tenir una falta de concentració en el primer minut