Sabadell

Les bases estan ben posades

Sabadell. Els arlequinats juguen contra l’Oviedo sense cap baixa per primera vegada en tot el curs i amb la moral ben alta

Les peces ja encaixen del tot al Sabadell, que només necessita perllongar la seva ratxa victoriosa per articular la reacció que el porti a abandonar els llocs de descens a la tercera categoria. Els arlequinats tenen avui una gran oportunitat de fer-ho perquè arriben després d’una victòria molt meritòria contra el Tenerife a domicili i amb tota la plantilla disponible per primera vegada en el curs.

Néstor Querol, recuperat després d’un mes fora dels terrenys de joc, i Grego Sierra, que ja ha tornat de la seva lesió, són les dues últimes altes de la llista que haurà d’elaborar Antonio Hidalgo abans de començar el partit. “Hem arribat millor físicament, potser perquè entre Fuenlabrada i Tenerife van passar cinc dies i això es nota”, va indicar l’entrenador arlequinat, que incideix en la importància de defensar-se bé contra l’Oviedo, un equip vertical: “És un equip molt fort i ràpid en les transicions, que et porta al límit i t’exigeix molt.” El rival arriba amb necessitat perquè no guanya des de fa quatre jornades.

4 Partits guanyats 4

1 Partits empatats 7

10 Partits perduts 5

14 Gols a favor 17

21 Gols en contra 16

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)