Territorial

El Girona perd al final

Divisió d’honor juvenil. El conjunt dirigit per Àlex Marsal deixa escapar un partit en què es mereixia golejar i en què guanyava 1-0 en el minut 86

GIRONA 1 MALLORCA 2

GIRONA:Joel Ruiz, Arnau, Álvaro, Loïc, Palacios, Nil, Ureña, Méndez, Dawda (Kemo, 62’), Artero (Unai, 87’) i Richmon (Joel Roca, 87’).MALLORCA:Quevedo, Sergio, Marcos, Óscar (Liam, 74’), Torregrossa, Quintanilla, Gabriel Santos, Tomeu (Sastre, 90’), Makate, Mario (Ginard, 74’) i Llabres.GOLS:1-0 (46’) Palacios. 1-1 (86’) Llabres. 1-2 (91’) Ginard.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G:als locals Méndez, Richmon i Kemo; als visitants Óscar, Tomeu, Sergio i Makate.T.V:cap.COMENTARI:Segona derrota consecutiva del Girona, ahir a Vilablareix, a mans del Mallorca. El resultat, però, és difícil d’explicar tenint en compte que va ser un partit en què l’equip blanc-i-vermell es mereixia golejar i que tenia guanyat per 1-0 en el minut 86. En el tram final, un penal en contra va descontrolar-ho tot i en l’afegit els mallorquins van acabar aconseguint un triomf que no esperaven durant el partit. I és que el domini en tot el duel va ser gironí; en el primer temps els d’Àlex Marsal van generar fins a quatre ocasions claríssimes per obtenir avantatge però el porter Quevedo les va neutralitzar. Res va poder fer ja a la segona part per aturar el xut de falta de Palacios, que va fer avançar els locals. Aleshores el Girona va tenir més situacions, dues de clamoroses, per fer el segon, no les va aprofitar i en el tram final, Llabres, aprofitant el refús del penal que Joel va endevinar-li, i Ginard, culminant una jugada per banda, van arrabassar-li el triomf.