2a divisió FEF

El Llagostera trasllada el moment dolç a la lliga (1-0)

Els gironins superen el Barça B en un partit molt tàctic gràcies a un gol de Cortés i un penal aturat per Marcos, igual que dimecres en la final de la copa federació

El Llagostera continua tocat per una vareta i ha aconseguit la segona victòria en la lliga superant al Barça B en un partit molt intel·ligent dels gironins, que han cedit la iniciativa al filial blaugrana però s’ha defensat bé i ha disposat de les millors ocasions. A més, ha tornat a tenir a Cortés i Marcos com a protagonistes, com en la final de la copa federació, i és que el de Cardadeu ha marcat el gol de la victòria i el porter ha aturat un penal en el tram final.

El Llagostera ha sortit amb les idees molt clares des del primer minut. Conscients del desgast acumulat les últimes setmanes i sobretot els últims dies, els gironins no han permès que el partit tingués continuïtat ni un ritme molt alt, tallant amb faltes tàctiques els intents de transició dels blaugrana. De fet, a base d’ordre i solidesa defensiva el Llagostera ha fet inútil el domini absolut de la possessió que ha tingut el Barça B, i és que només Ilaix, amb una volea que ha desviat un defensa, ha generat perill. El Llagostera, en canvi, ha disposat de les millors ocasions de la primera part, amb Sascha, David García, Julen i Cortés com a protagonistes.

El guió de la segona part ha estat idèntic, amb un Llagostera a veure-les venir i esperant el seu moment, que ha arribat a l’hora de joc en una acció d’estratègia que ha finalitzat amb una volea sensacional Cortés colant l’esfèrica a l’escaire després que la toqués el porter Carevic (1-0, 61’). Amb el marcador a favor els gironins han seguit amb la mateixa idea de cedir la iniciativa i mantenir-se sòlid en defensa. Ho ha aconseguit fins que en el tram final l’àrbitre s’ha inventat un penal a favor del Barça B per unes mans clarament fora l’àrea. Podia arribar l’empat, però ha aparegut Marcos per aturar el llençament de Jandro Orellana i assegurar una victòria importantíssima en la lliga.