El Girona s’imposa a l’Albacete (0-2) a la segona part

El conjunt orientat per Francisco agafa més aire amb els gols de Kocojevic en pròpia porteria i Pablo Moreno

Més aire pel Girona que ha guanyat (2-0) aquesta tarda al Carlos Belmonte i encadena una segona victòria consecutiva que li permet mirar cap amunt. L’equip ha notat ja la presència de Stuani, avui suplent, que ha entrat al minut 60, i ha estat determinant present en les dues dianes, malgrat no fer-ne cap. Els gironins queden amb 24 punts, a tres dels llocs de play-off amb un partit menys.

Al feu castellanomanxec doncs, el partit ha estat equilibrat. La primera part ha tingut moments per tots dos. L’inici ha estat gironí, i molt prometedor, amb l’equip dirigit per Francisco dominant i amb un Samu Saiz que rebent entre línies ha fet mal. En aquests primers compassos, han pogut marcar els blanc-i-vermells, avui de groc, amb clares rematades de Sylla, Luna i Nahuel, però no ha tingut encert i l’Albacete, sotmès fins el moment, s’ha espolsat la pressió i ha fet un pas endavant. D’aquesta manera, el conjunt local ha començat a acumular arribades i Álvaro Jiménez, Zozulia i també Eddy han fregat el gol. No hi ha hagut doncs punteria a cap bàndol i el marcador ha marxat 0-0 al descans i amb males sensacions pel Girona, que ha acabat l’acte sense idees amb la pilota, en la línia dels darrers partits.

En el segon temps s’ha mantingut la igualtat, però els blanc-i-vermells han trobat un nou filó amb Sylla i l’esquena de la defensa. Així ha pogut marcar tres gols el català d’origen senegalès, però no ha afinat, anant una d’elles al pal. La diana gironina ha estat en pròpia porteria, ja amb Stuani a la gespa; Luna, profund avui, ha posat una centrada a l’interior de l’àrea buscant l’uruguaià i Kecojevic intentant-la refusar se l’ha ficat a dins (66 ’).Ha intentatrespondre l’Albacete, i gairebé ho fa, amb un xut d’Álvaro Jiménez, que s’ha estavellat al travesser. Tot i això, el Girona ha pogut aguantar i ha acabat marcant el segon quan el matx entrava a la recta final. Stuani ha fet una paret amb Yoel dins l’àrea i el panameny ha fet la passada de la mort per Pablo Moreno (78’) que no ha perdonat.