Sabadell

Sense acció, sense els punts

Sabadell. Els arlequinats tornen a encaixar una derrota a la Nova Creu Alta en un partit amb poques oportunitats de gol i en què el rival aconsegueix el triomf gràcies a una jugada puntual

sabadell 0 oviedo 1

SABADELL:Mackay; Rubio (Víctor Garcia, 66’), Jaime, Coch (Pena, 80’), Ibiza, Cornud; Ángel (Cuevas, 66’), Boniquet; Juan Hernández (Querol, 71’), Stoichkov; i Guruzeta (Edgar, 66’).OVIEDO:Femenías; Lucas, Edgar, Arribas, Mossa; Sangalli, Jimmy, Javi Mier, Nahuel (Borja, 83’); Riki (Rodrigo, 74’) i Obeng (Grippo, 83’).GOLS:0-1 (65’) Sangalli.ÀRBITRE:Gorostegi Fernández.T.G.:Als locals Cornud, Edgar, Cuevas, Querol. Stoichkov; als visitants Lucas, Jimmy, Sangalli i Rodrigo.T.V.:Al tècnic local, Antonio Hidalgo (98’), vermella directa.PÚBLIC:Sense públic, a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell es troba en plena recerca d’una identitat futbolística que l’ajudi a aconseguir la permanència. Però les jornades passen i els arlequinats continuen sense saber i sense poder articular una reacció que amenaci els altres candidats a la salvació. El partit d’ahir en va ser un bon exemple perquè els vallesans es van mostrar molt predisposats a no concedir errades defensives corregint l’exposició que tant els havia castigat en jornades anteriors. El resultat no va acompanyar, perquè el bagatge ofensiu de l’equip va ser molt pobre i, a més, va rebre un gol en una jugada aïllada que va suposar la sisena derrota de la temporada a la Nova Creu Alta.

En el primer temps, l’espectador no va trobar motius per enganxar-se al partit més enllà d’un amor incondicional pels propis colors. El futbol es va diluir en el respecte que els dos equips es van tenir l’un a l’altre i en la por de córrer riscos. De fet, l’únic gest de valentia del Sabadell en tota la primera meitat –jugant-se una passada interior arriscada a Juan Hernández en el propi camp i desfent la pressió del rival– va desembocar en l’única ocasió clara del primer temps, en una centrada de Cornud que Óscar Rubio va enviar als núvols amb el cap. Abans, Stoichkov havia enviat una centrada xut molt a prop de la porteria de Femenías. L’Oviedo, sobretot a l’inici, semblava aglutinar més la possessió, però el Sabadell es va protegir al darrere i no va deixar que el rival amenacés: el més interessant va ser una centrada lateral que va aturar Mackay.

En la segona meitat, l’equip d’Antonio Hidalgo va semblar que feia un pas endavant i de seguida va tenir dues oportunitats de Guruzeta. El davanter centre del Sabadell tampoc mostra habilitats en la seva especialitat, els últims metres, i ahir ho va tornar a acusar el seu equip. El partit va fer un gir de 180 graus en una desmarcada del lateral Mossa en l’àrea del rival: la seva irrupció va sorprendre la rereguarda del Sabadell, que no va saber respondre i va deixar lliure Sangalli en el segon pal. L’exjugador de la Real Sociedad no va perdonar i va anotar el gol del triomf.

El més preocupant per al Sabadell va arribar després del gol, perquè l’equip no va tenir ni una jugada de mèrit per marcar. A la desesperada, els arlequinats penjaven pilotes a l’olla provant la sort que els havia faltat en els darrers partits. I gairebé la troben quan Gorostegi Fernández va assenyalar penal en un xut fallit de Víctor Garcia. Després de molts minuts de deliberacions i una visita a la pantalla, l’àrbitre va desdir-se i va esvair les possibilitats de puntuar dels arlequinats.

LES REACCIONS

Ens ha costat interpretar el primer temps; en la segona part dominàvem, però hem rebut el gol
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
En el segon temps el partit ha estat nostre. Ens hem avançat i hem controlat el partit
Cuco Ziganda
entrenador de l’oviedo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)