2a divisió FEF

El veritable punt d’inflexió, el triomf

2a divisió B. L’Olot vol encadenar la segona victòria després de superar un altre aïllament per culpa de la Covid

L’Olot visita la Feixa Llarga per enfrontar-se a l’Hospitalet (17.30 h) i tornar-se a posar al dia després que dos nous casos de Covid detectats pocs dies després de jugar contra el Barça B (el 25 de novembre) obliguessin la plantilla garrotxina a aïllar-se de nou. Passats els deu dies de protocol, els dos equips de seguida van establir una nova data per evitar la condensació que hi haurà properament en el calendari, amb més partits de lliga i també de copa. “És d’agrair que l’Hospitalet hagi entès la situació i hagi posat facilitats. Vam aïllar els positius i vam deixar d’entrenar, és una situació que ja hem viscut. Sabem que és un problema però hem de veure la part positiva. L’important és el que passa al camp i hem de donar bona resposta i bona imatge per intentar guanyar el partit”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido. Pel que fa al rival, afirma: “Ve d’una derrota dura, però estan fent bé les coses, per mi és dels equips que millor juguen a futbol. Desenvolupa molt bé la seva idea de joc i és un rival difícil que ha guanyat els tres partits de casa i això vol dir que estan ben treballats i tenen un nivell molt alt. Hi anem amb la intenció que es vegin les nostres virtuts.” El valencià recupera Carles Mas, Aspar, Masó i Pedro, però continua amb la baixa de Ballesté i Soler; això sí, amb la confiança intacta després de vèncer en l’últim partit el Barça B i estrenar-se en la lliga.

3 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 2

3 Partits perduts 3

8 Gols a favor 4

11 Gols en contra 9

LA PRÈVIA

L’Hospitalet és dels equips que millor juguen. Desenvolupa bé la seva idea de joc i és un rival molt difícil que ha guanyat els tres partits de casa
Vam deixar d’entrenar, però és una situació que ja hem viscut i hem de respondre millor
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)