Reus

Miramón, una peça ofensiva al mig del camp

Reus. L'exjugador del Leganés i el Lleida es va convertir ahir en el novè fitxatge de l'equip roig-i-negre, al qual només falta apuntalar la defensa

El Reus va incorporar ahir un futbolista contrastat a segona B i amb una primera experiència a segona A. Es tracta de Jorge Miramón, que ha d'aportar capacitat de creació, visió de joc i qualitat al mig del camp de l'equip roig-i-negre, sobretot a la banda dreta. Miramón, nascut fa 27 anys a Saragossa, va passar pel filial de l'Atlético de Madrid i l'Andorra aragonès abans de viure una etapa de tres temporades en què va tenir un enorme protagonisme al Lleida Esportiu, amb dues fases d'ascens. Entre la lliga i les eliminatòries per pujar, Miramón va disputar 120 partits amb la samarreta blava. El bon rendiment al Segrià li va servir fa un any per fer el salt a segona A, amb el Leganés. Amb l'equip madrileny va celebrar l'ascens a primera, al qual va contribuir amb 22 partits disputats (15 com a titular) i un gol, el que va marcar al Llagostera en el partit clau de la penúltima jornada (2-0). No és un futbolista especialment golejador, ja que la seva xifra màxima són les sis dianes amb el Lleida del curs 2012/13.

En la tercera temporada al conjunt blau, Miramón va coincidir amb un altre dels fitxatges d'aquest estiu del Reus, Álex Albístegui. “El Reus va ser el primer a interessar-se en mi. Això, i el fet que m'han parlat molt bé del club, ha estat decisiu”, va dir ahir l'aragonès en declaracions recollides pel mateix club.

Amb l'arribada de Miramón, el Reus completa un mig del camp que té diverses alternatives. Ramom Folch, López Garai, Rafa García i Albístegui poden jugar en el doble pivot, i Miramón, Ricardo, Vítor, Jorge Díaz i Carbia, per davant o a les bandes.

Són ja nou els fitxatges fets fins ara pel Reus, que encara n'espera algun més. Necessita un central i un lateral dret, però també podria apuntalar alguna altra demarcació.

JORGE MIRAMÓN
Saragossa, 2/6/1989 Migcampista dretà
Trajectòria (partits de lliga):
10/11 Atlético B (2a B)
11
11/12 Andorra (2a B)
35
12/13 Lleida (2a B)
40
13/14 Lleida (2a B)
42
14/15 Lleida (2a B)
38
15/16 Leganés (2a A)
22

Cap a Rialp amb la resta de l'equip

Jorge Miramón es va desplaçar ahir al migdia, una vegada signat el contracte, cap a Rialp per unir-se a la resta de la plantilla roig-i-negra, al Pallars Sobirà des de diumenge a la nit. Natxo González dirigirà dos entrenaments cada dia excepte dimecres i divendres, en què només hi haurà sessions matinals. El clima, la tranquil·litat, la bona gespa del camp del Rialp i l'entorn fan que sigui el lloc ideal per a una estada de pretemporada. Divendres a la tarda el Reus abandonarà Rialp i dissabte jugarà el primer amistós a Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)