Reus

Alternatives a punt

Reus. Pendent d'acabar de reforçar la línia defensiva, l'única deficitària, Natxo González està provant aquests dies Ángel de central i el jove del filial Marcel Meseguer com a lateral dret

Després d'anar per feina i tancar nou incorporacions durant la primera quinzena de juliol que li van servir per completar la porteria, el mig del camp i la davantera, el Reus s'ho pren amb més calma a l'hora de fitxar les dues últimes peces que li falten: un lateral dret i un central. La marxa de Cassama al Rio Ave portuguès va deixar Alberto Benito com a únic defensa de banda dreta, mentre que a l'eix, amb Moyano, Olmo i Atienza, falta un altre element per tenir quatre centrals i, per tant, les dues posicions doblades. No es pot descartar que Dinis Almeida, que va acabar la temporada cedit pel Mònaco després que el Reus el traspassés al març al club del Principat, torni a préstec al club roig-i-negre. Encara jove (21 anys), el Mònaco el veu encara verd per a la primera divisió francesa i, de fet, no està participant en els entrenaments del primer equip, de manera que probablement el cedirà. El Reus, al qual ha donat molt bon rendiment, sobretot en la segona volta de la campanya passada, estaria encantat de tornar a comptar amb el defensa portuguès. L'ascens del Reus a una categoria tan competitiva com la segona divisió A facilitaria les coses. El Reus, però, treballa amb diverses alternatives per a les dues posicions i la idea és tancar els fitxatges com més aviat millor.

Mentre no arriben les peces que falten, Natxo González està provant alternatives en els partits i entrenaments de la pretemporada. Així, el lateral esquerre Ángel Martínez és utilitzat com a central, mentre que un dels joves del filial que fan la pretemporada amb el primer equip, Marcel Meseguer, actua com a lateral dret. L'altre lateral esquerre de la plantilla és un dels fitxatges de l'estiu, Migue García.

RETORN

Per a l'eix de la defensa no es descarta Dinis Almeida, ara al Mònaco

El debut a casa en la lliga, el dissabte 27

Després de jugar al terreny de joc del Mallorca en la primera jornada, el dissabte 20 d'agost a les 7 de la tarda, el Reus repetirà dia i hora en la segona jornada de lliga, el dissabte 27 contra el Mirandés, en el que serà el primer partit de la història de l'equip roig-i-negre a segona A al seu terreny de joc. Els horaris de la segona jornada, fets públics ahir per LaLiga, també van determinar que el Nàstic visitarà el camp de l'Osca el diumenge 28 a les 7 de la tarda, mentre que el Girona jugarà en el mateix horari que el Reus, a Montilivi contra l'Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)