Reus

Melli ja vesteix els colors

Reus. El conjunt del Baix Camp va presentar el seu darrer fitxatge, que s'incorporarà a partir d'ara a les ordres de Natxo González. Òbviament, però, encara no estarà disponible per al partit d'avui

El Reus ja té el central que buscava i ahir el va presentar a la sala de premsa del seu estadi. Melli, doncs, ja vesteix de roig-i-negre i s'incorporarà a partir de demà a l'activitat de la primera plantilla de Reus.

“Vinc amb molta il·lusió per tornar a competir a Espanya després de jugar cinc anys fora”, va declarar el futbolista gadità, que tornarà a jugar a segona divisió després de fer-ho per última vegada amb el Tenerife, el curs 2010/11. Ara, després d'uns anys voltant per Europa, Melli es converteix en el quart central de la plantilla en el debut del Reus en el futbol professional i intentarà aportar la seva experiència a l'equip. El futbolista, però, va voler deixar clar que “no és la solució” a res, i que arriba al Baix Camp amb la idea d'“ajudar i fer les coses bé” per aconseguir l'objectiu: “Serà un any difícil però molt bonic”, hi va afegir el gadità.

Ara, a banda d'alguna oportunitat que pugui sorgir en el mercat, al Reus només li queda fitxar un lateral dret per deixar tancada la plantilla amb vista a l'inici de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)