3a divisió FEF

Més hores de vol per a la Unió

Amistós. El Figueres empata sense gols contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs en un nou test per als jugadors dirigits per Chicho

El Figueres va empatar a zero contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs. En el tercer amistós de preparació –demà tornen a jugar, contra el Palamós en la copa–, els jugadors dirigits per Chicho van poder acumular més minuts a les cames i experiència amb el seu nou tècnic. En la primera meitat, Moha va enviar una pilota a la creueta (25') i Casanova no va poder rematar una centrada òptima per marcar (42'). En la segona part, la Unió es va apagar i l'Al-Wahda no va saber decantar la balança al seu favor en dues bones aproximacions en els darrers minuts.

FIGUERES0
AL-WAHDA0

FIGUERES: Bartrina, Varese, Ian Vila, Genís, Sergi Romero, Ferran Grau, Pitu Labrador, Pedro del Campo, Ritxi Mercader, Adrià Casanova i Moha. També van jugar: Marcos, Gallego, Cunill, Maik Molist, Turón, Max Serra, Pep, Venzal, Vargas, Revert, Torque i Quimo. AL WAHDA: Adel, Ghafri, Rim, Basit, Barghash, Ahmed Rashid, Valdivia, Ismael, Tigali,Salem i Tareq. També van jugar: Alkarbi, Salem II, Suhail, Ali, Nasir, Abdulrahim, Khalil, Sultan, Almarzooqi, Mansur, Zayed, Sultan, Rashid i Saeed. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: al local Marcos; als visitants Ahmed Rashid, Salem, Mansur, Salem II i Suhail. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 200 espectadors a l'estadi de Vilatenim.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)