Territorial

Maneta de pretemporada

Copa Catalunya. El Figueres passa per sobre del Palamós firmant un contundent 5-0 i s'enfrontarà a l'Olot en la 2a eliminatòria. El major rodatge dels figuerencs va ser decisiu

En aquest moment de la pretemporada la diferència en els nivells de preparació té una gran importància, i ahir es va poder comprovar a Vilatenim. Els tres partits que el Figueres ja havia disputat abans-d'ahir es van notar sobre el terreny de joc, i el conjunt de Chicho ho va saber aprofitar per passar per sobre del Palamós, que ahir s'estrenava en aquesta pretemporada i que va acabar rebent una maneta que, tot i ser en pretemporada, sempre cou. A més, d'aquí a vint dies tots dos equips es tornaran a trobar a Vilatenim en la primera jornada de lliga, i aquest resultat segur que estarà ben present en la ment dels dos conjunts. Cinc minuts. Només cinc minuts va tardar el Figueres a clavar un cop de puny sobre la taula. Els figuerencs van forçar un penal, i des dels onze metres Javi Revert no va perdonar i va obrir el marcador. El gol no va aturar el ritme intens del Figueres, que en el minut 11 va ampliar l'avantatge amb el 2-0, obra de Bonaventura. L'empenta inicial dels figuerencs va deixar molt tocat el Palamós, que encara amb només una setmana d'entrenaments necessita agafar més ritme. Tot i això, el degà va aguantar l'empenta local fins al descans, i fins i tot va fer intervenir Gallego en alguna ocasió. Després de la represa, la Unió va tornar a sortir amb força, i Adrià Casanova, que acabava d'entrar, va culminar una bona jugada col·lectiva fent pujar el 3-0 al marcador i deixant el partit sentenciat. Un derbi sempre és un derbi, i davant l'oportunitat de posar el dit a la llaga, el Figueres va rematar la golejada en el tram final amb dos gols més. Primer Quimo, que va afusellar el porter palamosí (79'), i després Pep, que va aprofitar una passada de la mort un minut després de saltar al camp (83'), van fer pujar el sorprenent 5-0 definitiu al marcador.

FIGUERES5
PALAMÓS0

FIGUERES: Gallego, Quimo, Sergi Romero, Cunill (Marcos, 83'), Varese, Venzal, Maik Molist, Pedro (Pep, 82'), Ritxi (Ferrón, 60'), Bonaventura (Adrià Casanova, 46') i Revert (Moha, 60'). PALAMÓS: Manzano, Sergio García, Cano, Pastor (Ayala, 46'), Subi (Moha, 46'), Gerard Herrera (Àlex, 62'), Barrera (Medina, 62'), Guillem Cornellà (Gasca, 46'), Agi, Jaume Duran (Iván García, 46') i Aleix Feixas. GOLS: 1-0 (5') Javi Revert. 2-0 (11') Bonaventura. 3-0 (53') Adrià Casanova. 4-0 (79') Quimo. 5-0 (83') Pep. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Ritxi i Venzal. T.V.: al visitant Amós (90') per doble amonestació.