Girona

Un duel ja tradicional amb uns objectius comuns

Nou test. El Girona visita el Palamós-Costa Brava per enfrontar-se amb el Llagostera (a les 20 h). El matx servirà a tots dos per seguir amb la preparació

El Girona i el Llagostera s'enfronten aquest vespre (a les 20.00 h) a l'estadi Palamós-Costa Brava en el que serà el penúltim duel de preparació per als dos conjunts abans no comencin els seus respectius campionats de lliga, el cap de setmana del 20 i 21 d'agost. Els dos millors equips de la demarcació afrontaran el primer dels dos enfrontaments amistosos que tenen programats en 24 hores. El Girona es desplaçarà a la Nova Creu Alta demà, per jugar contra el Sabadell (a les 20h), i el Llagostera rebrà el Reus (a les 21 h).

El matx entre gironins i llagosterencs no tindrà la tensió dels darrers duels de lliga a segona A, però pel moment en què estan de la pretemporada, segur que no serà un partit exempt d'intensitat: “Són les dues últimes proves que tindrem abans de l'inici de lliga. Entre els entrenaments i les sensacions que tinguem tots d'aquests dos duels, que seran importants, veuré quins jugadors estan en el millor moment per jugar a Sevilla en la primera jornada”, comenta l'entrenador del Girona, Pablo Machín, que respecte a l'amistós més pròxim contra el Llagostera avisa: “Serà una bona pedra de toc, ja que, per molt que pensem que és un equip de categoria inferior, ho hem de demostrar al terreny de joc. En aquest tipus de partits, la motivació de l'equip en teoria petit, sol fer que s'igualin les forces”, diu Machín, que afegeix: “És anecdòtic el fet que el matx sigui considerat un derbi, ja no dic entre rivals, sinó veïns. Tots dos ens hem de desitjar el millor i aprofitar-nos el màxim l'un de l'altre. Ara és un dels partit habituals de pretemporada i ens el prendrem com a tal”, sentencia el de Gómara.

Exigència en augment

Després d'enfrontar-se amb rivals de menor categoria, com l'Al-Wahda, el Palamós i, dimecres passat, la Jonquera, l'equip dirigit per Oriol Alsina afronta dos partits seguits com a local contra dos contrincants de segona A: “Seran dos enfrontaments clau per seguir creixent. Tots dos seran de màxim nivell i esforç, i ens obligaran a rendir bé. Per a nosaltres és un plaer jugar contra el Girona, i estem molt contents que vinguin fins a Palamós per fer-ho. Agraïm al club, en Cárcel i en Machín la predisposició”, comenta el tècnic del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, que respecte al matx contra els gironins afegeix: “Hi ha hagut tensió en els duels de lliga, amb tres punts en joc. En general sempre hi ha hagut cordialitat. Queda una setmana per iniciar la competició, per a tots dos és el penúltim test, i segur que el voldrem aprofitar al màxim.”

ELS PROTAGONISTES

Hi ha hagut tensió amb tres punts en joc, però sempre cordialitat. Agraïm al Girona que vingui
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llagostera - Girona
0-0
5 d'agost del 2009, amistós
Girona - Llagostera
3-0
14 de maig 2010, entrenament
Llagostera - Girona
2-1
9 d'agost del 2010, amistós
Llagostera - Girona
1-1 (3-5)
10 de novembre del 2010, copa Catalunya
Girona - Llagostera
4-2
30 de desembre 2010, entrenament
Girona - Llagostera
1-1
7 de març del 2012, entrenament a Navata
Llagostera - Girona
3-1
8 d'agost del 2012, amistós
Llagostera - Girona
2-1
14 de novembre del 2012, copa Catalunya
Llagostera - Girona
1-0
27 de juliol del 2013, amistós
Girona - Llagostera
1-0
9 d'agost del 2014, T. Costa Brava
Llagostera - Girona
1-2
3 de gener del 2015, lliga (2a A)
Girona - Llagostera
1-0
24 de maig del 2015, lliga (2a A)
Llagostera - Girona
1-0
1 d'agost del 2015, amistós
Girona - Llagostera
2-2
27 de setembre del 2015, lliga (2a A)
Llagostera - Girona
0-1
28 de febrer del 2016, lliga (2a A)
És anecdòtic el fet que el matx sigui considerat com un derbi. No som rivals, som veïns
Pablo Machín
Entrenador del girona
Serà una bona pedra de toc, ja que, per molt que pensem que el Llagostera és d'inferior categoria, ho hem de demostrar al camp
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)