3a divisió FEF

Amb la lliga a la vista

3a divisió. L'Olot tanca la pretemporada rebent l'Espanyol B, la Jonquera visita el Vic i el Figueres juga un 3x1 a Santa Coloma de Farners

Arriba l'hora de la veritat. Quan falten només set dies perquè comenci la lliga, els equips afronten l'últim cap de setmana d'amistosos. Avui, l'Olot rebrà la visita de l'Espanyol B en el trofeu Sant Aniol (19 h), la Jonquera visitarà el Vic (19 h) i el Figueres jugarà un triangular contra el Farners i el Llagostera B (18.30 h).

Per a l'Olot el partit d'avui serà l'últim de la pretemporada. Contra un equip de 2a B i amb la categoria d'un filial, els de Ramon M. Calderé tindran una gran prova de foc per corroborar les bones sensacions que fins ara han ofert. D'altra banda, la Jonquera, que ha anat de menys a més, intentarà seguir en línia ascendent i superar el conjunt vigatà abans d'afrontar demà l'últim test. En canvi, el Figueres és d'esperar que tingui molt present el matx de copa Catalunya de demà i se centri a repartir minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)