Nàstic

futbol

Nàstic

Dues de fredes, una de calenta

Nàstic. Els grana acaben la pretemporada amb una victòria al Miniestadi en un partit en què Manolo Reina i Manolo Martínez han d'abandonar el terreny de joc en llitera lesionats

Una setmana abans de començar la lliga, el Nàstic va esvair una part dels dubtes en la preparació amb la primera victòria dels últims cinc partits. El preu que es va pagar del partit ahir al Miniestadi pot acabar sent massa car perquè el porter Manolo Reina es va haver de retirar en llitera a la mitja hora de joc per culpa d'una lesió al peroné. Si els grana buscaven porter, davant les males sensacions de la jugada, hauran d'accelerar les opcions que manegaven tot i que encara no se sap l'abast exacte de la lesió del sentinella titular. El Nàstic va començar prou actiu als voltants de l'àrea de Suárez sobretot a partir de centrades que cap prosperava. El perill es va materialitzar en ocasions de gol a través de serveis de córner com ara un cop de cap de Xavi Molina molt desviat (13') o un altre de Zahibo (22') també a fora. Entremig, el Barça aconseguia superar la pressió del rival i convertia serveis de porta en oportunitats com un xut d'Aleñá desviat o una ocasió en què Cardona no va aconseguir rematar. Va ser en aquella jugada, cap a la mitja hora de joc, en què Manolo Reina va notar una revinclada al turmell i va haver de ser retirat en llitera pels serveis mèdics. El partit es va aturar
en sec però l'encarregat d'animar-lo va ser Rharsalla. L'extrem va exhibir la seva qualitat de driblatge i xut en dues oportunitats: la primera va sortir llepant el pal; la segona va colpejar a la fusta i es va introduir a la porteria. El Nàstic posava fi a la sequera dels dos últims partits.
Debut d'Uche
Vicente Moreno s'ho va prendre com un assaig per a la temporada perquè va limitar els canvis. Mentre que el Barça pressionava Perales, el Nàstic es defensava. El tècnic va fer entrar Ike Uche, que va disposar de minuts però no de pilotes per brillar. I també va donar minuts a Manolo Martínez que va marxar en llitera sis minuts després d'entrar per una lesió al genoll. Moreno és pessimista amb les lesions dels dos jugadors.

BARÇA B0
NÀSTIC1

BARCELONA B: Suárez; Nili, Fali (Vilanova, 70'), Martínez (Marlon, 59'), Palencia; Sarsanedas (Gumbau, 75'), Carbonell (Kaptoum, 59'), Aleñá (Xemi, 81'); Alfaro (Cámara, 75'), Cardona (Madibo, 75') i Abeledo (Perea, 59'). NÀSTIC DE TARRAGONA: Reina (Perales, 29'); Gerard Valentín, Suzuki (Manolo Martínez, 83', Iago Bouzón, 89')), Xavi Molina, Mossa; Zahibo, Madinda, Tejera; José Carlos, De Groot i Rharsalla. GOLS: 0-1 (35') Rharsalla. ÀRBITRE: Català Ferran. T.G.: als locals Alfaro i Fali; al visitant Delgado. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.

El fitxatge de Lopo, encara a l'expectativa

Quan tot semblava que l'arribada de Lopo com a jugador de ple dret era ja un fet, encara haurà d'esperar una mica més. El Nàstic va publicar a les xarxes socials el fitxatge del central barceloní però se'n va desdir pocs instants després. L'arribada del defensa continua supeditada a la marxa de Pablo Marí al Girona, que serà un fet en les properes hores i que s'està dilatant per la mediació del Manchester City en l'operació. Són negociacions a quatre bandes, perquè hi intervenen tres clubs (el City i el Nàstic i el Girona) i el protagonista que ha de signar amb el conjunt anglès fins al 2018 i que serà cedit a l'equip de Montilivi. Amb tot, Lopo continua esperant, però el seu fitxatge també serà una qüestió d'hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)