3a divisió FEF

El Gavà passa per sobre del Figueres

Copa Catalunya. La Unió es va avançar amb un gol de Revert, però l'associació Boris-Sascha va ser letal

El Figueres va caure eliminat en la tercera eliminatòria de la copa Catalunya contra un Gavà molt superior que, sobretot, es va mostrar letal en els metres finals. La Unió es va avançar amb un gol de Revert (19'), però els blaugrana van reaccionar i gràcies a l'associació atacant formada per Boris i Sascha van destrossar la defensa figuerenca. Boris amb un hat-trick i Sascha amb dues gols més van establir el 5-1 final, un seriós avís per al tècnic Chicho de cara a l'inici de la lliga, diumenge contra el Palamós. Ja amb el 5-1, tot just en el minut 62, els canvis van rebaixar tota la intensitat del duel.

GAVÀ5
FIGUERES1

GAVÀ: Craviotto; Joel (Kata, 65'), Agus, Cazorla (Nahuel, 65'), Héctor Camps (Alan, 80'); Pla, Reche (Cristian, 65'), Peque (Mario, 45'), David Jiménez; Sascha, Boris (Sarmiento, 65'). FIGUERES: Gallego, Quimo, Varese, Romero, Cunill (Genís, 79'), Venzal, Pitu Labrador (Torque, 57'), Pedro del Campo (Ferrón, 71'), Ritxi, Adrià Casanova (Bonaventura, 57') i Javi Revert (Moha, 71'). GOLS: 0-1 (19') Javi Revert. 1-1 (29') Boris. 2-1 (42') Boris. 3-1 (47') Sascha. 4-1 (59') Sascha. 5-1 (62') Boris. ÀRBITRE: Gómez Meneses. T.G.: Al local David Jiménez. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la Bòbila.
Sant Andreu - Barça B
2-1
Gavà - Figueres
5-1
Lleida Esp.- Badalona
s/d
El Prat, exempt, classificat per a l'eliminatòria següent, en la qual entraran en competició els equips de segona A del curs 2015/16: el Girona, el Llagostera i el Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)