3a divisió FEF

Sense gols per començar

Just. El Figueres i el Palamós empaten a zero en un derbi amb moltes imprecisions que va tenir més ocasions que joc. El degà es va poder avançar en la primera part i el Figueres, en la segona

Tant el Figueres com el Palamós van demostrar ahir que encara necessiten agafar ritme de competició en un derbi sense gols que no va deixar a ningú content. D'arribades a l'àrea i d'ocasions no en van faltar, però el joc d'uns i altres no va ser el millor. El Figueres es va mostrar molt imprecís i no va prendre les millors decisions en atac, i el Palamós, que encara està just de preparació, va fer un bon partit en la primera part amb el vent a favor, però en la segona va ser incapaç de mantenir el ritme. La primera meitat va deixar poques coses per destacar i va ser més aviat avorrida. Els dos equips van estar molt imprecisos i els va costar generar perill. El Figueres, amb el domini de la possessió, va ser incapaç de trobar la manera de superar una defensa del Palamós molt ben plantada. En canvi, els palamosins, sent més verticals quan tenien la pilota ajudats en part pel vent, sí que van posar en perill la porteria de Gallego. Marc Medina va tenir la primera oportunitat al cap d'un quart d'hora de joc, però es va precipitar en la rematada quan estava sol a l'interior de l'àrea i no va trobar porteria. Subi, dos minuts després, va tornar a donar un ensurt als figuerencs després d'un mal refús de Sergi Romero, però la seva volea també va sortir desviada. Serramitja, que ahir tornava a Vilatenim però com a visitant, també va provar sort des de la frontal amb un xut que va sortir desviat. En els últims minuts de la primera part el matx es va animar més. Cornellà va tenir l'ocasió més clara del Palamós en un intent de gol olímpic que va acabar al travesser després que Gallego la desviés (38') i Quimo va tenir la primera de la Unió rematant de cap al ninot des de la frontal de la petita una centrada de Pedro (42').
Ensurt i reacció local
La segona meitat va començar igual d'animada que havia acabat la primera. El Figueres va fer un pas endavant, però va ser el Palamós qui va tenir la primera ocasió clara, però va topar amb Gallego. Medina va rebre una bona assistència de Serramitja, però el seu xut el va refusar amb el peu el porter figuerenc, que es va estirar com un gat per aturar la rematada de Sergio García després del rebot. L'ensurt va despertar del tot el Figueres, que va tancar el Palamós al seu camp fins al final del partit. L'entrada de Torque i Casanova va donar aire fresc a l'atac dels locals i les ocasions van anar arribant una rere l'altra però sense encert. Maik Molist, de cap, va fer lluir a Manzano, que va desviar a córner a mà canviada (67'). Casanova tampoc va estar fi rematant un córner alt a només un metre de la porteria (71'). I ja en els deu minuts finals, Bonaventura, que va xutar alt (81'), i Pedro, Torque, Moha i Bonaventura altre cop, que ho van fer massa tou, tampoc van poder moure el marcador en el primer partit de la temporada a Vilatenim. El Palamós, que va aguantar com va poder l'allau de l'última mitja hora, va estar a punt d'endur-se el triomf en un contraatac en el 88' que Marc Medina va culminar amb un xut alt.

FIGUERES0 PALAMÓS0

FIGUERES: Gallego, Quimo, Cunill, Sergi Romero, Varese, Venzal, Maik Molist (Moha, 78'), Ritxi (Torque, 56'), Pedro, Javi Revert (Casanova, 56') i Bonaventura. PALAMÓS: Manzano, Sergio García, Ayala, Cano, Subi, Guillem Cornellà, Gerard Herrera, Aleix Feixas (Moha, 72'), Ivan Garcia (Jaume Duran, 56'), Serramitja (David Torres, 79') i Marc Medina. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Cap. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

JOAN MÁRMOL SORPRÈN SENSE PORTER SUPLENT

La convocatòria del Palamós va deixar a tothom sorprès perquè entre els cinc jugadors que Mármol va deixar a la banqueta no hi havia cap porter. “Tenim uns quants jugadors que encara no estan en bona forma i he cregut que era més necessari tenir un jugador més a la banqueta per tenir alternatives que no pas un porter”, va explicar Mármol. El gran ensurt per als palamosins va arribar en el 42' quan en un xoc entre Manzano i Revert el porter del degà es va quedar estès a terra durant tres minuts perquè s'havia fet mal en un dit. Després de rebre atenció mèdica, però, el porter va poder continuar amb aparent normalitat.
No hem estat com sempre. No hem estat fluids. Ens ha costat i fins al final i amb el vent a favor no hem pogut generar perill
Per veure el got mig ple: hem tret un punt i hem acabat amb la porteria a zero
Chicho Pèlach
entrenador del figueres
Hem sortit a pressionar des del minut u i no ens hem amagat. Estem al 60 per cent
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)