El Figueres s'avança però no pot superar el Sabadell B

3a divisió. El conjunt dirigit per Chicho Pèlach va obrir la llauna gràcies a un gol de xilena de Xavi Ferrón; la Unió, però, va veure com el filial arlequinat empatava només set minuts després

El Figueres va empatar a un gol en la visita al camp del Sabadell B. El conjunt dirigit per Narcís Chicho Pèlach es va avançar mitjançant una brillant xilena de Ferrón però l'alegria figuerenca va durar set minuts, el temps que va tardar Raigón a establir l'empat definitiu. Els arlequinats, que estrenaven casa, van sortir amb força i dominant la possessió, tot i que sense generar perill. La Unió, ben ordenada en defensa, tampoc trobava el camí per arribar a la porteria d'Aguilar, fins que Ferrón, amb una espectacular xilena va trencar la igualada per avançar els blanc-i-blaus. El gol va despertar i esperonar els locals i Juanpi va avisar amb un cop de cap en la sortida d'un córner. Poc després, Raigón va aprofitar una jugada plena de rebots per rematar a pler dins de l'àrea i establir l'1-1 que seria definitiu. El gol va esperonar encara més el filial del Sabadell, que va intentar aprofitar la inèrcia per fer el segon. Primer Aliaga, ho va provar amb un xut des de la frontal, però l'ocasió més clara la va tenir Juanpi, que, amb tot a favor, no va saber aprofitar un mal refús previ de Gallego. Després de la represa la dinàmica va canviar. Els dos conjunts van estar espessos en atac, sense arribar a l'àrea rival. En una jugada aïllada, Moha, que havia substituït Casanova, va fer lluir Aguilar (66'), en una jugada que hauria pogut canviar el signe del partit. Una llàstima pel Figueres, que suma el segon empat en dues jornades.

SABADELL B1 FIGUERES1

SABADELL B: Aguilar, Diego, Pol Moreno, Alba (Gonzalo, 54'), Guillem Pujol, Èric Pujol, Aliaga, Lledó (Padilla, 65'), Raigon (Facu, 83'), Ñito i Juanpi. FIGUERES: Gallego, Quimo, Varese (Ritxi, 66'), Romero, Cunill, Venzal, Pedro, Maik Molist, Casanova (Moha, 56'), Revert i Xavi Ferrón (Masó, 80'). GOLS: 0-1 (21') Xavi Ferrón. 1-1 (29') Raigón. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: al local Alba; als visitants Quimo i Venzal. PÚBLIC: Uns 250 espectadors a l'Arraona-Merinals

Hem executat bé el que teníem pensat. El Sabadell B és un bon equip i si té el dia és perillós. Després del gol hem concedit massa
En la segona part hem sortit donant menys temps per pensar al rival. Hem defensat molt bé