Girona

Mamadou Sylla, traspassat a l’Alavés per un milió d’euros

La història de Mamadou Sylla i el Girona ha acabat menys d’un any després de començar. El futbolista ha estat traspassat a l’Alavés per un milió d’euros –els gironins es guarden un percentatge d’una futura venda– després que totes les parts hagin arribat a una entesa total. El català d’origen senegalès veu complert el seu desig de jugar a primera amb el conjunt vitorià (i augmentar la seva fitxa) i els de Montilivi treuen un ingrés extraordinari per l’ariet que anirà molt bé per corregir l’excés del límit salarial del curs passat i augmentar, de retruc, el d’aquest.

L’equip basc ha estat l’equip que finalment ha apostat més fort per Sylla, amb un milió d’euros, lluny de les pretensions inicials dels blanc-i-vermells, que volien un botí d’1,5 milions d’euros pel seu jugador. Veient que cap club de primera estava disposat a arribar a la xifra, ja que Sylla acaba contracte el 30 de juny vinent, el Girona no ha tingut més remei que rebaixar les seves pretensions, que s’han situat entorn del milió d’euros. L’Alavés ha superat l’oferta del Mallorca de poc més de mig milió d’euros i guanya així la disputa per incorporar el davanter centre del Girona.

Sylla va arribar a l’entitat blanc-i-vermella sense equip i fora del mercat una vegada va rescindir el seu anterior contracte amb el KAA Gent belga. El desig del jugador de jugar en la màxima categoria, a més de la falta de concreció dels de Montilivi a l’hora de millorar-li el contracte (la fitxa anual i els anys de vinculació) han precipitat un adeu d’un futbolista que sempre havia estat una pretensió de Cárcel.

El vallesà deixarà el Girona després de jugar-hi 42 partits el curs passat i fer onze dianes en total (3.037 minuts), i una aquesta temporada, ja que va ser titular en la jornada inaugural contra l’Amorebieta a Montilvi fa tot just una setmana.

Interrogant Samu Saiz

Un dels futbolistes de la plantilla gironina amb una fitxa elevada i, de moment, amb un rendiment ple d’interrogants tot i demostrar guspires de gran qualitat, és Samu Saiz. El jugador no va gaudir de minuts en el primer partit de lliga i la seva actitud tot l’estiu n’està posant nerviós més d’un. La hipotètica sortida del madrileny, encara amb cartell a la categoria, comportaria l’arribada d’un jugador també de qualitat a la mitjapunta. Borja García podria facilitar el seu retorn una campanya després i això permetria a la direcció esportiva trobar un relleu amb una bona maniobra davant la fuga de talent que suposaria la marxa de Samu Saiz.

HISTÒRIA CURTA

El davanter va arribar al Girona el 9 d’octubre del 2020 i en marxa 315 dies després
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)