Girona

El protagonista

Cristhian Stuani

El nou capità

Després que abans del partit d’ahir es fes l’acte de comiat d’Aday, ja està més que confirmat que Cristhian Stuani serà el primer capità de l’equip aquesta temporada. I per si hi havia algun dubte, ahir ho va demostrar decidint un partit que podria haver acabat de qualsevol manera. L’uruguaià tornava a la convocatòria després de ser baixa per lesió en el partit de la setmana passada contra el Màlaga, però no va entrar a l’onze inicial, i és que Míchel ja havia advertit que segurament no estaria a punt per jugar els noranta minuts. Però és igual. El partit li tenia guardat el protagonisme en la segona part.

Des de l’inici de la segona part Stuani es va posar el pitrall i va estar escalfant a la banda, acompanyat de Darío Sarmiento i Álex Baena. Poc abans de l’hora de joc Míchel el va cridar per entrar al camp, i en el minut 59 ja estava a punt per saltar a la gespa. Just en aquell moment hi va haver el penal i Nahuel Bustos va agafar la pilota per executar-lo. Míchel, però, no va frenar el canvi i va fer entrar Stuani, que va substituir precisament l’argentí. Qüestió de probabilitats. I és que l’uruguaià, des dels onze metres, mai falla. I ahir, tot i ser la primera pilota que tocava, tampoc.

Després de marcar el penal el més normal hauria estat viure una celebració eufòrica, per l’alliberament de l’equip. Stuani, però, se’n va anar a la banqueta a abraçar un Nahuel que estava emprenyat com una mula. El gest del capità, però, el va calmar. I això que en aquell moment encara no duia ni el braçal, i és que Juanpe l’hi va traspassar justament durant la celebració del gol de la victòria.

31
minuts
15
intervencions
1
xut
1
gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)