Girona

L’Olot estrenarà el 22 d’octubre el documental del centenari

Acte. Els aficionats del club garrotxí ja poden reservar la seva invitació a ‘cinesolot.cat’. La cinta, produïda per Zeba Produccions porta el nom de “Memòries de la Unió Esportiva Olot”

L’Olot i la comissió del centenari del club han anunciat avui que el proper 22 d’octubre als cinemes Olot es farà l’estrena del documental que commemora el centenari de l’entitat (a les 19:30h). Els aficionats de l’Olot ja poden reservar de manera gratuïta la seva invitació per assistir als Cines Olot a través de la web cinesolot.cat, un pas indispensable per poder veure la peça, que porta el nom de “Memòries de la Unió Esportiva Olot” ha estat produïda per Zeba Produccions i elaborada per Tània Ribas.

En el documental hi apareixen diversos protagonistes de la història de l’Olot i es fa un repàs dels aspectes que han portat als garrotxins a ser un club diferent i exemple per a molts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)