Girona

Michel: “Borja ha d’assumir la responsabilitat i fer un pas endavant”

El tècnic ha analitzat el partit de demà contra l’Osca a Montilivi

Michel ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que demà el Girona disputa contra l’Osca. Les seves declaracions:

Baixes

“Juncà no està encara. Tenim la baixa de Pol Lozano, s’ha fet un esquinç, veurem el temps de baixa. Ramon i Stuani no han entrenat avui. Stu té molèsties a les cervicals i Ramon té molèsties al turmell des el partit de dissabte i aquesta setmana no ha pogut trepitjar la gespa. Demà veurem si poden estar. La resta estan en perfectes condicions.”

La gent a Montilivi

“La gran notícia és que ens podrem trobar un Montilivi ple. Necessitem el suport de l anostra afició per sortir d’aquest moment delicat. L’afició podrà disfrutar d’un partit amb nosaltres. Hem de guanyar un partit ja. Donarem el 100% i això ens portarà a fer un bon partit”.

Gestió emocional

“La gestió és molt senzilla. Tenim coses a millorar i a canviar. Si seguim tots pel mateix camí el primer ximple soc jo. I en això estem, dins que hi ha coses que s’estan fent bé. Les coses negatives sobresurten. Hem d’intentar buscar una solució. El jugador sap que hem d’aportar un plus en aquest sentit. Més que paraules el millor que podem és posar vídeos de coses bones i de negatives. A Lugo hi ha coses bones i coses dolentes. Molt dolentes; el ritme e joc no va ser l’idoni, no vam tenir la profunditat necessària... crec que tenim molt de talent. Necessito el millor de tots. Dur-los al millor nivell. Hem de canviar coses. Els hem d’exigir i pressionar als entrenaments. Tenim bona plantilla per fer un bon any”.

Partit que marca el futur

“És un partit molt important. Hem d’enganxar a la gent. Em fa ràbia està a baix sobretot per l’afició. Anys complicats en que els últims segons s’ha escapat l’ascens i necessiten alegries. Jo h vingut per quedar-me molt de temps. És el meu desig treballo per això i és la meva il·lusió”.

Fareu alguna cosa diferent?

“Sí, però no ho puc dir”.

Viatjar junts

“Tinc clar que ho hem de fer. Estic veient que és el que més em convé, si jugar amb un extrema cama canviada, a cama natural... en els moments complicats hi ha jugadors de talent que han de fer un pas endavant i els hem d’assenyalar. Assumeix la teva responsabilitat Borja, fes un pas endavant, necessito que el facis. Ureña ha fet un treball excepcional però es veurà pitjor si Borja, Samu, Stuani, etc., no fan un pas endavant. Els joves estan fent un gran treball però tot queda més lleig si els altres no fan un pas endavant. Borja sap que ha de fer un pas endavant i ha vingut a això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)