Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És moment de donar galons a qui li pertoca”

La situació és delicada, però Míchel té l’entusiasme del primer dia. “He vingut per quedar-me molt de temps”, va assegurar, amb un mig somriure, en la roda de premsa d’ahir, qüestionat sobre si el partit d’aquesta tarda podria marcar el seu futur a la banqueta del Girona. I és que un adeu és als antípodes dels plans del tècnic, que només pensa a transcendir en el club blanc-i-vermell, a fer-hi història, i no li veu final, a l’etapa. “La meva il·lusió és estar aquí molt de temps. És el que vull i treballo per a això”, va insistir l’entrenador, que al final de la conferència va intentar resoldre un parell de dubtes fonètics amb el català, la llengua en què, a petició seva, se li fan les preguntes des de fa un mes, i que vol aprendre.

Míchel sap, però, que tot i que té la confiança del club, per poder dur a terme el seu desig ha de fer funcionar l’equip i guanyar. “Tenim coses a millorar i a canviar. Si continuem tots pel mateix camí, és clar que el primer ximple soc jo. I en això estem. Hem d’intentar buscar una solució”, va explicar el preparador, que va reconèixer que avui “faran coses diferents”, sense anar més enllà. “No ho puc dir ara”, va indicar rient. “Ja es veurà, i penso que l’equip estarà més fort i que farem un pas endavant”, va reblar. Precisament, en aquest punt de fer un “pas endavant”, es va mostrar especialment persistent. “Aquest pas endavant ha de ser individual, però com a equip: faig una cursa pel company, em desmarco encara que no rebi, faig una conducció encara que no sigui jo el millor conductor de la pilota, pressiono encara que tingui dubtes que em puguin guanyar l’esquena... Hem d’anar tots junts, hem de viatjar junts”, va expressar.

Finalment, en l’última pregunta i sense que ningú hi hagués fet referència, Míchel va assenyalar i va encomanar-se a un dels seus futbolistes, Borja García. “En els moments complicats hi ha jugadors de talent que han de fer un pas endavant. Borja ha de fer un pas endavant, necessito que el faci. I ell sap que l’ha de fer”, va asseverar. “Ha vingut a això, i jo li vull donar aquesta responsabilitat. És moment de donar galons a qui els ha de prendre”, va completar.

Ambriz: “Tenen recursos”

El tècnic de l’Osca va valorar el Girona: “No estan obtenint resultats, però és un equip que de mig camp cap amunt té molta mobilitat i bon toc de pilota. Són molt competitius i tenen recursos per a qualsevol situació.”

CANVIS

“Si continuem pel mateix camí, és clar que el primer ximple soc jo”

RESPONSABILITAT

“Borja ha de fer un pas endavant, necessito que el faci”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)