Girona

El Girona admet els problemes d’accés dels abonats a l’estadi

El primer partit a Montilivi sense restriccions d’aforament, dissabte passat contra l’Osca, va tenir problemes d’accés que va originar cues d’aficionats i retard a l’hora d’entrar al recinte. El club ha admès “problemes tècnics en els sistemes de control d’accés” i treballa per corregir-ho amb vista a la pròxima cita a casa, dilluns que ve contra el Saragossa.

“En primer lloc, el Girona FC lamenta aquestes incidències i vol demanar disculpes a tots els aficionats que les van patir”, explica el club en un comunicat. L’entitat ha detectat diverses incidències que van generar el col·lapse. “Una d’elles es va generar per un problema amb les altes noves i els abonats que havien canviat de seient, que apareixien com a accés a una zona incorrecta i, per tant, el torn no els validava l’abonament”, explica. “L’altre es va produir per un problema amb els codis QR que apareixien al multiabonament de l’APP, que no eren correctes i, per tant, el lector del torn no el podia llegir.” El club també va detectar que alguns abonats volien accedir al camp amb un carnet d’una temporada anterior.

El Girona recorda als aficionats que és bo accedir al camp amb temps suficient i demana als abonats que tinguin a punt o bé el carnet físic de la temporada o bé el digital. Les portes de l’estadi s’obren una hora i mitja abans de l’inici del partit. Contra l’Osca, el club va informar que hi havia 6.101 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)