Girona

Dawda fora de la llista per viatjar a Anduva

Un canvi. La caiguda del davanter del filial és l’únic canvi en la convocatòria respecte a l’últim partit a casa contra l’Osca. Aquesta absència converteix a Stuani en disponible per a Míchel

El Girona ha anunciat la convocatòria de l’equip dirigit per Míchel Sánchez de cara al duel que disputarà demà a l’estadi d’Anduva contra el Mirandés (a les 21:00h). L’únic canvi aplicat pel tècnic madrileny respecte a la llista de l’últim partit a casa contra l’Osca és l’absència de l’ariet del filial Dawda, en una convocatòria que passa de 21 futbolistes a vint. Que Dawda no viatgi amb l’equip converteix Cristhian Stuani en disponible a tots els efectes per a Míchel, que ahir en la roda de premsa va posar en dubte la participació del charrúa en el duel vital per trencar la mala dinàmica.

Tampoc han viatjat amb l’equip els lesionats Ramon Terrats, Pol Lozano i David Juncà. El de Riumors ja no està lesionat però continua posant-se bé físicament per agafar el ritme dels companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)