Girona

Arnau Martínez no jugarà el Girona-Saragossa

Baixa sensible. El carriler i central de 18 anys, titular indiscutible per a Míchel, ha estat convocat per la selecció estatal sub-19, que es concentra el mateix dia a Alacant

El Girona, a no ser que aconsegueixi un permís especial, ja sap que no podrà comptar amb els serveis del defensa Arnau Martínez de cara al partit que disputarà el proper dilluns a Montilivi contra el Saragossa (a les 21h). El carriler i central dretà ha estat convocat pel seleccionador estatal sub-19, Santi Denia, per formar part de la llista de 22 jugadors que disputaran dos amistosos per preparar la fase de classificació de l’europeu que es disputarà entre el 8 i el 16 de novembre a Luxemburg.

Els jugadors citats hauran de comparèixer el dilluns a les 12 del migdia a Alacant per anar a Alfaz del Pi i començar una concentració en la qual jugaran dos amistosos, el dimarts 26 d’octubre i el 28, quan tornaran amb els seus respectius equips –el Girona disputarà el següent partit el diumenge 31 d’octubre al camp del Fuenlabrada, a les 14h.

El fet que el duel entre gironins i aragonesos s’hagi programat per dilluns farà que el de Premià de Dalt es perdi el compromís del seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)