Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“Hem fet 70 minuts bons”

Alleugerit com si s’hagués tret un pes del damunt, el tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa d’Anduva després que el seu equip superés el Mirandés amb patiments en el tram final (1-2): “Ha estat un partit amb moltes alternatives en l’inici, però a partir del minut 10 hem estat superiors, hem tingut força ocasions, hem fet dos gols i en podíem haver fet més. Hem marxat al descans sabedors que estàvem fent bé les coses, i en els primers minuts de la segona el partit estava on volíem, però el Mirandés et provoca que puguis sortir, tot i que també et pot atrapar”, explicava el tècnic madrileny del conjunt blanc-i-vermell, i afegia: “En l’última mitja hora ens hem hagut de protegir sense pilota, i això no ho sabem fer. Contra un equip que insisteix tant, costa molt. Amb l’1-2 ens han aparegut els fantasmes i ens hem tancat massa. Necessitàvem aquesta victòria, hem fet 70 minuts bons i una última mitja hora final que haurem d’analitzar amb atenció.”

L’entrenador del Girona va mostrar-se orgullós amb la victòria dels seus jugadors en un camp complicat i contra un rival perillós: “Ens ha faltat claredat amb la pilota en el tram final i jugar el nostre futbol. Necessitàvem guanyar, i la mentalitat que han mostrat els jugadors ha estat aquesta”, deia.

PATIMENTS

“En l’última mitja hora ens hem hagut de protegir sense pilota, i això no ho sabem fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)