Girona

Arnau Martínez, deslliurat de la selecció sub-19

Disponible. El defensa podrà jugar el proper dilluns el duel que disputarà el Girona a Montilivi contra el Saragossa després que la FEF hagi acceptat la petició dels gironins de desconvocar al de Premià de Dalt de la concentració de la propera setmana

El Girona ha anunciat que finalment podrà disposar d’Arnau Martínez de cara al proper partit de lliga que disputarà dilluns a Montilivi contra el Saragossa (a les 21h). La FEF ha acceptat la petició dels gironins per tal que el defensa de Premià de Dalt no vagi a la convocatòria que la selecció estatal sub-19 iniciarà, precisament el proper dilluns, per disputar dos partits amistosos contra Israel (el 26 i el 28) per preparar la fase de classificació de l’europeu que es disputarà el novembre a Luxemburg. D’aquesta manera, Míchel Sánchez podrà alinear a una peça clau en els seus esquemes que està excel·lint ara en la posició de carriler dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)