Stuani rescata un punt

Un gol del davanter uruguaià al minut 87 dona l’empat al Girona contra el Saragossa

El Girona no surt del descens. L’equip blanc-i-vermell ha empatat (1-1) contra el Saragossa a Montilivi en un partit que ha tingut l’acció dels gols en la recta final i en què Stuani ha rescatat un punt al final.

I és que la primera part ha tingut clar color blanc-i-vermell, sobretot durant la primera mitja hora, en què ha dominat i ha generat ocasions sobre la porteria de Christian Álvarez. Una d’Arnau, una altra clara de Nahuel en un contraatac portat per Baena i, també un gol anul·lat per fora de joc a Nahuel Bustos. No ha estat l’única diana invalidada al conjunt blanc-i-vermell en el primer acte, ja que just abans del descans Aleix García n’ha marcat un altre, aquest sí celebrat per l’equip i per Montilivi, que tampoc ha acabat pujant al marcador per l’intervenció del VAR que ha avisat l’àrbitre d’unes mans del migcampista d’Ulldecona prèvies al gol. El Saragossa, per la seva part, ha inquieta més aviat poc, però amb un cop de d’Adrián hagués pogut avançar-se.

En la segona part el Girona ha perdut pistonada i el Saragossa s’ha tret de sobre la incomoditat. Tot plegat s’ha igualat, sense ocasions ni arribades, fins que en una jugada de combinació dels visitants (75’), que ha arribat als peus de Valentín Vada, ha arribat el 0-1. El Girona, esperonat pels canvis ofensius de Michel, ha collat i amb una centrada de Darío, una de les claus de la reacció, ha establert l’empat (87’) via Stuani, de cap.