Girona

El protagonista

Darío Sarmiento

Darío en el rol de revulsiu

Si un jugador del Girona va complir a la perfecció el paper que Míchel li va assignar en el duel contra el Saragossa, aquest va ser Darío Sarmiento. El futbolista argentí va sortir al terreny de joc en el 73, just després que els aragonesos marquessin el 0-1, i ell tot sol es va encarregar de revolucionar l’enfrontament fins al punt de ser clau per aconseguir l’empat final dels gironins. El de Florencio Varela va completar un bon partit en un aspecte individual i ja des de la primera jugada se’l va poder veure endollat, amb confiança i convicció. I és que, en la primera acció amb la pilota als peus, el futbolista format a Estudiantes de la Plata va deixar enrere Fran Gámez (va fer tres dribblings, tots amb encert) per provar la primera centrada. Darío se sentia vencedor en el cos a cos amb un Gámez més cansat i, poc després, quan en el 77 va rebre una obertura magistral de Samu Saiz per fer una centrada amb rosca al segon pal cap a Ureña que el figuerenc no va poder rematar en bona direcció.

Al Girona no li quedava cap més recurs que buscar Darío. El carril del mig va quedar saturat i ni Baena, ni Samu Saiz trobaven solucions, però una jugada individual brillant del primer va deixar Darío sol per l’esquerra. Després d’aixecar el cap i veure la situació a l’àrea, l’extrem cedit pel City va fer una centrada precisa al cap de Stuani perquè l’uruguaià rematés i superés l’estirada de Cristian Álvarez (87’). El charrúa també va complir el paper de líder en els moments més delicats, igual que Darío va confirmar el de desllorigador agafant-se amb moltes ganes als pocs minuts de què està gaudint. En la seva primera experiència a Europa, Sarmiento ha d’acumular hores de vol als camps d’entrenament i també als partits. El jove de divuit anys suma 190 minuts en la lliga repartits en vuit partits (dos com a titular), però el cert és que ja ha repartit dues assistència de gol als seus companys. La primera, en la seva primera aparició com a blanc-i-vermell perquè Nahuel sentenciés l’Amorebieta, i l’última ahir, perquè Stuani rescatés un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)