Girona

Maxi Villa posa el comptador a zero

L’uruguaià, recuperat d’una greu lesió al genoll, jugarà amb el filial fins al gener

Un quart d’hora mal comptat i amb el mal regust col·lectiu d’una derrota, però que no podia amagar un punt de satisfacció i alliberament personal. És la reaparició de Maxi Villa, que va participar en el Girona B-Figueres a Riudarenes (0-1) després de superar una greu lesió al genoll que es va fer al febrer, quan jugava al filial del Vila-real. “Havíem jugat un diumenge, el dilluns descansàvem, i l’endemà, en un rondo, em vaig trencar”, recorda l’uruguaià, que agraeix la recompensa d’un període dur i llarg. “Han estat mesos força complicats. L’espera es feia molt llarga. Però per sort s’ha fet un treball molt bo, durant la primera part al Vila-real i després aquí a Girona. Hem treballat molt bé i ara em puc sentir bé”, explica.

El lateral dret uruguaià, en òrbita del Girona des de l’estiu del 2017, va recuperant sensacions. Treballa en dinàmica del primer equip, però ha pactat amb el club jugar a tercera amb el filial fins al gener. Amb passaport italià, podria arribar a ser una alternativa per al carril dret de Míchel, però ara mateix no s’hi capfica. “Les expectatives sempre hi són, però ara em toca posar-me bé i sentir-me bé. Després, veurem el que passa”. Va debutar diumenge amb l’equip d’Àxel Vizuete, amb el qual només s’entrena el dia previ als partits.

Maxi va arribar al Girona la temporada 2017/18 –la primera dels blanc-i-vermells a primera divisió– i va competir amb el Peralada, a segona B. Va arribar a debutar amb el primer equip de Machín en un partit de copa contra el Llevant que va disputar sencer. A final de temporada, el Girona no va exercir l’opció de compra, però al cap de sis mesos el va recuperar. Va tancar el curs a Peralada, abans d’una cessió a la Ponferradina, en la seva primera experiència a segona A (544 minuts en 7 partits), la temporada 2019/20. L’anterior, va jugar 12 partits a segona B amb el Vila-real, fins que al febrer, en un entrenament, es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret. Ha tastat la segona A i la segona B, i ara li toca jugar a tercera. “La categoria no és important. És el treball. Ara em toca començar de zero”, assegura el futbolista, de 24 anys.

Maxi té contracte fins al juny. “El repte és posar-me bé del genoll, estar totalment recuperat i sentir-me fort per jugar un partit sencer. Després que vingui el que hagi de ser, però no em torno boig”, insisteix. En un vestidor amb companys uruguaians com Santi Bueno i Cristhian Stuani, el lateral segueix amb molt d’interès l’evolució de l’equip. “No és l’arrencada que ens imaginàvem, però també és comprensible. Hi ha un entrenador nou, una idea nova, i l’equip anirà creixent”.

PROTAGONISTA

Han estat mesos força complicats. L’espera es feia molt llarga. Però per sort s’ha fet un treball molt bo i ara em puc sentir bé
Les expectatives sempre hi són, però ara em toca posar-me bé i sentir-me fort
Maxi Villa
defensa del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)