Girona

Precedents similars s’han resolt amb dos partits

Sanció a Samu Saiz. L’acta arbitral indica que el mitjapunta va ser expulsat “per haver donat un cop de cap a la cara a un contrari sense estar la pilota a distància de ser jugada”

S’espera que avui el comitè de competició anunciï quants partits de sanció imposaran a Samu Saiz, expulsat diumenge a Fuenlabrada. El madrileny va veure la targeta vermella directa “per haver donat un cop de cap a la cara a un contrari sense estar la pilota a distància de ser jugada”, d’acord amb l’acta arbitral de Gorostegui Fernández Ortega –l’escopinada cap a la graderia quan se n’anava als vestidors no hi consta–, una descripció que en precedents similars s’ha resolt amb dos matxs de càstig. De fet, a Nahuel Bustos el van sancionar dos partits el curs passat després de ser expulsat a Tenerife perquè s’havia “encarat amb un jugador rival i li havia colpejat la cara amb el cap, mentre el joc estava detingut”, segons l’acta, una situació semblant a la de Samu. L’altre precedent recent per l’estil en la categoria de plata és de fa dos anys, quan Caye Quintana va ser expulsat en un Màlaga-Lugo per haver “donat un cop de cap a un adversari sense estar la pilota en joc”, d’acord amb la redacció de l’àrbitre, i li van acabar caient també dos enfrontaments de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)