Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No ens podem conformar”

Les baixes tornen a marcar el partit del Girona, i Míchel admet que el preocupen, però tampoc les vol posar d’excusa per al partit d’aquesta tarda. Els gironins han mostrat un bon to en els últims partits, amb una primera part sublim contra el Cartagena, i aspiren a progressar. “Això va d’exigència i de no conformar-se. En les últimes jornades estem fent les coses força bé, tots tenim la sensació que som un equip més compacte i que tenim els partits on volem. Però estem lluny de la nostra millor versió. Estic convençut que encara tenim marge de millora”, assegura el tècnic. “El meu treball és que Samu, Stuani, Baena, Aleix... Que tot l’equip doni la seva millor versió. Tenir la situació controlada no és bo per a nosaltres. No ens podem conformar amb el que hem fet i on som; volem anar més amunt.”

El tècnic s’espera un partit complicat al Reale Arena. “És un filial i, si et poses a analitzar-lo, has d’analitzar trenta jugadors. No és fàcil trobar un onze seguit. És el que fan els filials. Sí que hi ha una idea, i és un equip que és capaç de dominar-te i fer-te patir molt. És veritat que a casa només han guanyat el primer partit, però no m’espero un partit fàcil.” I ho va detallar una mica més: “Quan ens treuen la pilota i ens generen situacions d’estar incòmodes, hi ha jugadors nostres que es poden desorganitzar. La idea és treure’ls la pilota i ser molt verticals, però hi ha moments que et domina. Serà un partit molt complicat.”

Míchel va parlar d’Arnau, que torna després de dos partits absent. “Estava a un nivell altíssim quan se’n va anar a la selecció espanyola. Ha de seguir aquest camí. Ha vingut bé i centrat. «Com que no et coneixes i no saps el seu sostre, exigeix-te més. Vine amb més il·lusió», li he dit. Soc molt exigent amb ell per això. Li veig la mentalitat, la maduresa i el joc. A veure quin és el sostre. Ha de créixer i volem que ho faci.” També va parlar de l’ajuda dels futbolistes del filial, capital amb tantes baixes: “Són jugadors que ens estan ajudant. Artero i Ureña els considero jugadors del primer equip; penso en ells com a titulars. Sala és l’últim que ha vingut, i a un nivell altíssim. Estan demostrant que tenen un lloc, i benvingut sigui. Tant de bo m’ho posin cada cop més difícil.”

EL RIVAL

“És capaç de dominar-te i fer-te patir molt; serà molt complicat”

AMBICIÓS

“Encara estem lluny de la millor versió; volem anar més amunt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)