Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El treball tàctic ha estat espectacular”

“No miro la classificació, em fixo més en la dinàmica”, va comentar Míchel després de la victòria a Anoeta, que permet a l’equip escalar posicions després de sumar 12 dels últims 15 punts. Lògicament, el tècnic madrileny estava content. I no només pel triomf, sinó també pel partit que van fer els seus homes. “Hem tingut el control del partit sense la possessió. Era previsible que no tinguéssim tanta pilota com altres dies i sense pilota havíem de tancar els espais per dins. Ho hem fet, i per mi quan ells han tingut la possessió no ens han generat dubtes”, va comentar Míchel en la roda de premsa, felicitant l’actitud dels seus homes: “Als jugadors els havíem dit que era un filial, que juga molt bé i que no podíem pensar que quan ens dominés tot estaria malament. Havíem de tenir la mentalitat de patir sense pilota i l’equip ho ha fet perfecte. Hem estat un equip solidari, que ha fet un treball tàctic espectacular i un gran partit defensivament”.

Satisfet amb els seus, tot i reconèixer que en la segona part s’havia patit en algun moment, Míchel va lamentar no haver acabat amb la porteria a zero. “No hi acabem per culpa del penal. Per mi ha de passar alguna cosa més perquè sigui penal. El VAR hi és per ajudar i no per generar dubtes a un àrbitre que ha vist l’acció de molt a prop i que havia xiulat correctament”, va sentenciar el tècnic.

Xabi Alonso

“És una evidència que a casa ens costa fer un partit complet. Ho hem intentat fins i tot amb el 0-2, però passen els partits i no en som capaços. Fa mal, però pot passar aquesta temporada i ens ho hem de seguir creient i ja arribarà”, va dir el tècnic del filial de la Real.

LA POSSESSIÓ

“Hem tingut el control sense la possessió. Hem fet un gran partit defensivament”

EL PENAL

“Per mi hi ha d’haver més perquè el xiuli. El VAR no pot generar dubtes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)