Girona

El Girona renova l’acord amb la Diputació

El Girona FC ha renovat l’acord amb la Diputació de Girona per dues temporades més, fins al juny del 2023. El club i l’ens supramunicipal destaquen el paper de l’entitat com a plataforma per aportar visibilitat a la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions turístiques de referència a nivell internacional i a les accions promocionals del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. A més de la presència en la roba de l’equip, la marca promocional Costa Brava-Pirineu de Girona tindrà visibilitat en diferents suports publicitaris. L’acord també promou l’elaboració de contingut amb la presència de jugadors del primer equip enfocat a la promoció de la regió com una destinació turística d’alta qualitat.

“És un orgull poder contribuir, a través de la seva plataforma, a la promoció del nostre territori i potenciar la seva visibilitat a nivell internacional”, explica el president del Girona, Delfí Geli. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, destaca: “Estem molt satisfets de continuar la nostra relació amb el Girona FC, que ajudarà a promoure arreu les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Són un referent en majúscules de l’esport a les comarques gironines”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)