Girona

Garrotada en el minut 92

Divisió d’honor juvenil. El Girona no en fa prou marcant ben aviat i veu com el Sant Andreu el deixa sense ni un punt en el temps afegit

Sant Andreu 2 Girona 1

SANT ANDREU:Arnau, Nogales, Serral, Enric (Augusto, 85’), Trilla, Yassin, Pérez (Manchado, 92’), Aseny, Valenzuela (Marcos Morales, 80’), Iker García i Pochito.GIRONA:Joel Ruiz, Congost, Pedroza, Toni, Lungu, Iker Oltra (Marco, 83’), Iker García (Joel Gómez, 83’), Xevi (Cuatrecases, 46’), Kemo (Solans, 46’), Iker Vázquez (Calvete, 61’)i Joel Roca.GOLS:0-1 (4’) Joel Roca. 1-1 (64’) Iker Garcia. 2-1 (92’) Marcos Morales.ÀRBITRE:Serradebarca Serra.T.G.:Enric, Díaz i el tècnic Luis Ángel Cabada, del Sant Andreu, i Calvete, del Girona.T.V.:cap.

El Girona va encadenar la segona derrota a la divisió d’honor juvenil, i això que el partit al camp del Sant Andreu se li va posar de cara de seguida. Joel Roca, citat per la selecció espanyola sub-17, va marcar el 0-1 (4’) en recollir una pilota que havia tret el porter local després de la centrada d’Iker Garcia. Amb el 0-1, el conjunt d’Àlex Marsal tenia la situació ben controlada. Roca va generar una altra arribada a la qual Kemo no va poder arribar (33’). L’equip no va acabar d’estar precís en l’última passada per marcar el gol de la tranquil·litat. El Sant Andreu, inferior en la primera meitat, va fer un pas endavant després del descans. Hi van posar molta energia de seguida i van tenir diverses arribades a porteria que van començar a inquietar els gironins. I va arribar l’empat (64’).

Amb l’1-1, el conjunt barceloní va perdre un punt d’intensitat i es va endarrerir una mica, com si ja li anés bé l’empat. El Girona va recuperar part del control i va tenir una bona ocasió per marcar l’1-2, en una centrada de Roca que Solans va connectar amb una rematada massa alta (76’). Sense estar gaire fins, els gironins també van tenir algun córner per inquietar la porteria del Sant Andreu. Però va arribar la garrotada, ja en el minut 92, en una sortida ràpida que els gironins no van tallar i que Marcos Morales va convertir en el 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)