Girona

L’aixeta no para de rajar

Des de baix. La participació de Monjonell i Sulei a Puertollano eleva a set el nombre de futbolistes del filial que han tingut minuts amb Míchel, a més d’Arnau Martínez

El dorsal 27 de Gabri, el 32 d’Òscar Ureña, el 34 d’Àlex Sala, el 36 de Ricard Artero i el 42 de Dawda Camara han tingut presència en la lliga. Són els cinc futbolistes del filial que Míchel Sánchez ha fet jugar aquesta temporada en la lliga, sense tenir en compte Arnau Martínez, que també juga amb dorsal del filial (el 38), tot i que està instal·lat de ple en l’activitat del primer equip. A tots ells, se n’han afegit dos més, el central Èric Monjonell i l’extrem Sulei Camara, que van aprofitar el duel de copa a Puertollano. Monjonell ja havia debutat en el primer equip la temporada passada (a La Romareda, en la lliga), però per a Sulei el partit contra el Calvo Sotelo va significar la seva estrena.

Monjonell, que ja va tenir possibilitats de viatjar a Eibar per l’absència de Juanpe, va formar parella a l’eix amb el canari a Puertollano. El de Sant Antoni de Vilamajor va jugar els 90 minuts i va tenir protagonisme en marcar l’1-2 a la sortida d’un córner. També va marcar Sulei, tot i que li van anul·lar per fora de joc. L’extrem, de 19 anys, ja havia estat convocat en els dos últims partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)