Girona

La covid fa perillar un duel d’enfonsats

1a divisió FEF. El Sabadell comunica tres positius però la federació manté inicialment el duel al camp del Costa Brava

El partit d’aquesta tarda entre el Costa Brava i el Sabadell, al municipal de Palamós (17 h), manté l’interrogant obert des que el club arlequinat va comunicar, ahir al matí, que els seus serveis mèdics havien detectat tres casos positius de covid-19 a la plantilla. Els jugadors afectats es van aïllar a casa, amb símptomes lleus. El club va activar els protocols sanitaris previstos, va fer sotmetre a una altra prova els altres jugadors i tècnics i ho va comunicar a la federació. L’organitzador de la competició, però, no va ordenar l’ajornament –sí que va ajornar el Castelló-Costa Brava–, amb la qual cosa el partit es disputarà, si és que no apareixen més casos que facin canviar d’idea la federació.

No és un partit qualsevol, ni de bon tros, perquè s’enfronten dos equips carregats de maldecaps i de necessitats. El Costa Brava fa setmanes que deixa escapar oportunitats contra rivals directes i es va enfonsant a poc a poc en la classificació, i és que després de sumar només un punt dels últims 27 en joc comença a ser difícil trobar algun aspecte positiu al qual els gironins es puguin agafar. La visita del Sabadell, un altre equip que pràcticament tota la temporada està navegant sense rumb, podria marcar un punt d’inflexió. “L’equip a Sevilla va fer un canvi. Ens està penalitzant l’estratègia defensiva, però en joc crec que estem creixent i ens falta confirmar-ho amb una victòria que ens pugui donar una mica més de calma”, comenta Òscar Álvarez, que per tercera jornada consecutiva serà l’encarregat de dirigir l’equip per la sanció d’Oriol Alsina.

Un factor que podria jugar a favor del Costa Brava és que el Sabadell va jugar un partit de copa dimecres a Sanlúcar de Barrameda. Munitis, que de moment ha perdut els dos partits com a tècnic arlequinat, va fer moltes rotacions, però el desgast hi serà. “Sí que poden notar cansament, però no crec que això hagi d’influir en excés. Per a tots dos equips és més una qüestió mental que física”, analitza Òscar Álvarez sobre el Sabadell.

Amb les baixes d’Antonio Romero, Moussa, Ilyas, Llarena i Aimar per lesió, l’onze dels gironins és una de les grans incògnites del partit, ja que en les últimes jornades s’han provat totes les fórmules possibles per intentar trencar la dinàmica, però continua faltant gol i solidesa defensiva.

1 Partits guanyats 2

4 Partits empatats 5

8 Partits perduts 7

6 Gols a favor 8

22 Gols en contra 17

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)