Girona

Yoel Bárcenas, frenat

Per lesió. L’exjugador del Girona va tenir una bona arrencada amb el Leganés, rival de demà a Montilivi, però està inactiu des de la dotzena jornada i encara no ha pogut jugar amb Nafti

Yoel Bárcenas va tenir un paper destacat a Montilivi la temporada passada, sobretot en l’esprint final de l’equip de Francisco cap al play-off d’ascens. El panameny va tancar amb 43 partits jugats (2.638 minuts), quatre gols i quatre assistències la seva cessió a Montilivi, on demà el més probable és que ni hi sigui. L’extrem s’està recuperant encara d’una lesió al turmell.

Bárcenas va tenir una bona arrencada en el Leganés, amb tres assistències i un gol en els seus primers vuit partits. L’últim va ser contra el Tenerife, en la dotzena jornada, el 23 d’octubre. Una lesió al turmell se li va complicar, i ja no ha tornat a jugar. No només es va perdre una cita de la selecció panamenya, sinó que ni tan sols ha jugat amb Medhi Nafti, que ha fet revifar l’equip.

Riesgo hi torna

El Leganés arribarà a Montilivi amb Asier Riesgo. L’exporter del Girona s’ha vist beneficiat pel canvi d’entrenador, perquè Asier Garitano havia apostat per canviar-lo i situar Iván Villar a la porteria. Amb Nafti, però, Riesgo ha recuperat la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)