Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de fer que el rival se senti molt incòmode”

A Míchel Sánchez li encanta parlar de futbol i a cada roda de premsa ho posa de manifest. Les preguntes sobre el joc li agraden i s’esplaia en les respostes, com en la conferència d’ahir, en què va fer una radiografia de com veu el moment del grup que orienta i va assenyalar què li falta per ser “un equip guanyador”. “Hem de fer que el rival se senti molt incòmode i això parteix de la fase defensiva; hem de ser un equip molt més agressiu i que concedeixi poc”, va manifestar. “No ens poden fer quatre gols; si et fan quatre gols, on vas? És impossible”, va reblar el tècnic, que va detallar el punt en què es troba el seu conjunt: “La nostra proposta és atacar, ser protagonistes i tenir el domini amb la pilota. Si som aquest equip, hi ha una fase que és la pèrdua de la pilota i en aquesta pèrdua hem de ser un equip molt ben estructurat, un equip que faci un pas endavant en la pressió i un equip que es compacti molt ràpid”, va indicar. “I això passa pel replegament dels jugadors més avançats, perquè els de darrere facin una passa endavant, que viatgem junts, com he dit moltes vegades. Hem de ser un equip que hem d’estar sempre molt a prop o de la passada o de la pressió”, va expressar Míchel, que pensa que tot depèn d’un “canvi de mentalitat” sense la pilota. “Quan el rival està en fase ofensiva, quan inicia des de darrere, som un equip que pressiona molt bé, però quan ens arriben a tres quarts som un equip que no té aquesta agressivitat defensiva, ens falta aquesta mentalitat d’incomodar el rival”, va dir. “Aquest és el pas endavant que hem de fer i això és la meva feina”, va insistir el preparador, que veu en el matx d’aquesta nit una gran oportunitat per començar-ho a fer.

No serà, però, una empresa senzilla sumar tres punts contra el Leganés. “Són un gran conjunt, fet per ascendir i lluitar per tot”, va resumir. “També és el sisè equip amb més punts fora de casa. A més, arriben en un bon moment, en una dinàmica bona, de bons resultats, i m’espero un partit molt difícil”, va reconèixer Míchel.

EL LEGANÉS

“Són un gran equip, fet per ascendir i lluitar per tot. Serà difícil”

LA MILLORA

“Ens falta agressivitat defensiva, hem de canviar la mentalitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)