Girona

Les penyes del Girona es queixen pels horaris

El Girona tanca aquest vespre (21h) a Montilivi la jornada, en el tercer partit de lliga consecutiu que l’equip de Míchel juga en dilluns. Són mitja dotzena de partits dels blanc-i-vermells programats el primer dia de la setmana. Tampoc els ha afavorit un canvi d’horari del partit que l’ha d’enfrontar a casa contra el Burgos, que s’havia de disputar el dissabte 17 a la tarda (16h) i s’ha avançat un dia (21h). Tot plegat ha provocat el malestar de la federació de penyes, que ha fet arribar a LaLiga (a través d’Aficiones Unidas) un comunicat de queixa. Les penyes demanen respecte i empatia. El club no ha fet pública cap queixa.

El comunicat de la federació de penyes del Girona FC

“Volem posar en coneixement de LaLiga i del club el nostre malestar pels horaris dels partits aquesta temporada. El Girona FC està jugant amb un percentatge superior al 30% els partits en dilluns. Si hi afegim les jornades intersetmanals i els divendres aquest percentatge s’incrementa respecte als partits jugats de dissabte o diumenge. Aquest horari és altament perjudicial per a l’aficionat, especialment per als nens i nenes que no poden assistir per raons evidents. També afecta el projecte de Turisme esportiu, d’Aficiones Unidas, basat en l’assistència als estadis de les aficions visitants. Un partit en divendres o dilluns fan inviable que viatgin les aficions. Això fa impossible portar a terme un dels objectius més importants de les Federacions de penyes, que és crear una bona relació entre penyes de l’estat per crear sinergies conjuntes i mantenir una amistat que es va iniciar fa molts anys. Compartir estones plegats afavoreix la bona relació entre aficions i ,en conseqüència, l’absència d’incidents als estadis. També influeix positivament en l’economia de les ciutats visitades. Per això, demanem a LaLiga, com a mínim, un repartiment més equitatiu dels horaris, i evitar, especialment, posar partits en divendres o dilluns, si aquests són entre equips propers geogràficament, que són els que tenen més possibilitat de que hi hagi desplaçament d’aficionats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)