Girona

Alegria a Montilivi

Efectiu i amb accions brillants, el Girona supera un bon Leganés i encadena la tercera victòria a casa

El Girona ha resolt amb una gran victòria un partit exigent contra un bon Leganés (3-0). Els madrilenys han fet treballar de valent el conjunt de Míchel, que ha fet valer l’efectivitat i l’estat pletòric de jugadors com Baena i Stuani, que ha fet un doblet per segellar el teercer triomf seguit a Montilivi.

El Leganés, amb tres baixes per covid, s’ha presentat a Montilivi amb valentia i ha dificultat la feina al Girona, que ha tingut problemes per fer circular la pilota amb fluïdesa. Els madrilenys pressionaven i col·lapsaven els blanc-i-vermells, incòmodes en l’arrencada. Tres córners a l’àrea de Juan Carlos han estat les primeres aparicions ofensives. El Girona només ha tingut una ocasió, de Samu Saiz, abans de l’1-0, que ha arribat després d’una bona intervenció de Juan Carlos a xut de Borja Garcés. El primer gol ha estat molt afortunat, perquè Arnaiz ha desviat un mal xut de Samu Saiz i ha deixat venut Riesgo (33’). El guió just abans del descans no podia ser millor per als gironins. Arnaiz ha marcat en fora de joc i Randjelovic ha demanat un penal de Jairo, però el que ha arribat és el 2-0, en una gran connexió entre Arnau i Baena que Stuani ha rematat, ja en el quart minut d’afegit.

Amb el 2-0, el Girona ha prioritzat estar ben posat en la segona meitat. El Leganés ha assumit més pilota, però li ha costat generar perill. El Girona hauria pogut liquidar el partit, en una combinació de molt nivell entre Baena, Arnau i Stuani amb xit final de l’andalús, però l’’arbitre del VAR va fer anul·lar el 3-0 per un fora de joc pels pèls de l’uruguaià, que tenia el peu dret avançat (65’). El conjunt de Nafti no s’ha rendit –Borja Garcés ha fet una rematada ajustada en unafalta (75’)– fins que ha arribat el 3-0. Ha tornat a brillar la connexió entre Baena, sublim, i Stuani, que ha caçat la centrada amb un cop de cap marca de la casa (76’). Amb el partit decidit, Míchel ha pogut concedir uns minuts de descans a alguns dels futbolistes amb més càrrega.