Girona

Enfilat fins al vuitè lloc

Amunt. L’equip se situa en la millor posició des de la segona jornada i té a tres punts la zona de ‘play-off’ i a vuit la d’ascens directe

Després de rebre per primera vegada quatre gols, a Ipurua, el Girona es va alçar. Tancava la jornada, amb el risc de veure’s altre cop lluny de la zona de play-off, però va acabar obtenint el resultat a favor més contundent. El 3-0 deixa el Girona en el vuitè lloc, la millor classificació més enllà de les dues primeres jornades. Un senyal més del creixement de l’equip de Míchel, que està superant una allau de baixes i està progressant a bon ritme. Els blanc-i-vermells se situen a tres punts de la zona de play-off d’ascens, marcada pel Las Palmas. Entre els canaris i els gironins hi ha l’Oviedo. Míchel Sánchez sempre ha mostrat la màxima ambició, i ara el Girona té la zona d’ascens directe, marcada per la Ponferradina, vuit punts per sobre. És, de fet, la mateixa distància que hi ha entre els gironins i la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)