Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“A aquest nivell podem ser molt més amunt”

Míchel Sánchez estava més que satisfet amb la versió oferta pel conjunt que dirigeix, al final del partit. “Potser ha estat el partit més seriós i amb més contundència de l’equip”, va explicar. “L’equip ha fet un treball espectacular. Amb pilota i sense”, va indicar el tècnic, especialment content per les prestacions ofertes pels seus jugadors en fase defensiva, on demanava un plus que ahir va veure. “Necessitàvem fer aquest pas endavant pel que fa a agressivitat”, va dir. “En el joc tinc la sensació que ja estem al nivell que volem, i avui hem aconseguit que el rival no se sentís còmode. Avui m’han demostrat que podem ser aquest equip compacte, agressiu, que defensa amb arguments defensius. És el que vull”, va explicar.

El preparador madrileny no vol que l’equip baixi ara el nivell. “Hem de continuar així.” “A aquest nivell podem estar tranquils, que farem un gran any i podem estar més amunt”, va expressar. “Era un partit molt difícil i l’hem resolt amb bon joc i amb contundència. Era una prova de foc molt important”, va manifestar.

Nafti no posa excuses

“Hem d’analitzar, continuar treballant i pensar en el següent partit”, va explicar l’entrenador del Leganés, que no va voler parlar de l’acció del penal que els pepineros van protestar en la primera part. “És millor que calli, el resultat ha estat contundent i em quedo amb el que hem fet nosaltres. Després d’un 3-0 no toca parlar. No hem de buscar excuses”, va assegurar.

SATISFET

“Potser ha estat el partit més seriós i amb més contundència de l’equip”

MILLORA

“Necessitàvem fer aquest pas endavant en defensa pel que fa a agressivitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)