Girona

Ureña, uns tres mesos més de baixa

Les lesions són la gran taca del Girona, que ha anat accelerant però no s’ha pogut treure el malson de les baixes. El club ha comunicat que Òscar Ureña s’estarà entre 10 i 12 setmanes fe baixa per un trencament al tendó del bíceps femoral de la cama dreta. L’extrem figuerenc, una de les grans sorpreses de l’equip en l’arrencada de lliga, ja fa setmanes que no juga per un problema a la zona en què ara ha notat la recaiguda. “És mala sort, perquè va ser al rondo”, ha explicat el tècnic, Míchel Sánchez. Ureña no juga des del Girona-Saragossa del 25 d’octubre. De fet, Míchel confiava recuperar-lo per als últims partits del 2021, però ara el torna a perdre de vista per un període llarg.

“Crec que l’Òscar és un noi que ha tingut una progressió molt bona amb nosaltres, però s’ha posat massa pressió. Ha d’anar més a poc a poc en el seu procés de ser futbolista. L’impacte que ha tingut a l’equip ha estat molt bo, però ha de tenir tranquil·litat”, ha explicat Míchel Sánchez. “Ha de saber que li queda moltíssim recorregut. L’esperarem”, ha afegit el tècnic, que tindrà també les baixes de Darío, Borja García, Terrats i Pablo Moreno. En canvi, recupera Juncà i Ibrahima Kébé, un cop superada una sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)