Girona

Arnau: “Vull jugar a primera amb el Girona”

El Girona ha escenificat la renovació del contracte d’Arnau Martínez, renovat fins al juny del 2025. 2En tot moment m’he volgut quedar. Parles d’ofertes, però jo no he sabut res d’això. Des del primer moment m’he volgut quedar perquè gràcies a aquest club m’he fet professional”, ha explicat el defensa maresmenc, que ha agraït l’ajuda de tots els entrenadors al club (Antonio Rivera, Àlex Marsal, Àxel Vizuete, Francisco i Míchel); a Albert Síria i Siscu Sánchez, a Quique Cárcel i al president.

Arnau ha assegurat que no pensa en un traspàs a final de temporada: “L’objectiu de la temporada que ve és estar a primera amb el Girona. Aquest és l’objectiu. Vull jugar a primera amb el Girona”. Ha valorat l’orgull que representa arribar des de baix –“els joves que pugem de la casa, és el que hem somiat tots. Aquest plus ens el dona això, el nostre orgull i donar-ho tot”– i veu l’equip capaç de lluitar per l’ascens directe: “Estem en el millot moment i molt units al vestidor. Hem de continuar així, a veure si podem avançar tothom i pujar directament a primera divisió”.

El director esportiu, Quique Cárcel, ha explicat que no veu sostre al maresmenc. “És un jugador amb una maduresa increïble”, ha dit Cárcel. “Per mi avui és un dia molt important. Referma la idea que hem treballat des de fa molt temps. Demostra també el molt bon treball que s’està fent des de baix, que és molt important pel futur del club”, ha afegit el director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)