Girona

“Volem tornar a fer història”

Míchel Sánchez. Entrenador del Girona

El d’avui no és un partit més per a Míchel. El tècnic del Girona s’enfronta a l’equip del seu barri, el del seu cor i el de la seva vida, el Rayo Vallecano, on és una llegenda. “Soc de Vallecas i conec moltíssim el Rayo i tinc sentiments. La meva família viu allà i per mi és molt especial”, va reconèixer ahir l’entrenador en la prèvia. “Tinc molts amics allà dins i hem parlat. Saben que els desitjo el millor a partir de demà [per avui] i ells volen que el Girona pugi i que ens puguem enfrontar a primera”, va explicar Míchel, que té clar que classificar-se per als quarts de final seria una gesta. “En la història del Girona només hem passat un cop a quarts i passar l’eliminatòria seria tornar a fer història. Volem fer-ho davant la nostra afició i que Montilivi continuï sent una festa”, va expressar. No serà fàcil superar el conjunt de Vallecas, però, l’equip revelació de primera divisió aquest curs. “Espero un partit obert. Amb moltes transicions, i qui millor domini les defensives tindrà molt de guanyat”, va dir. “El Rayo és l’equip que amb menys de cinc passades genera més oportunitats de gol en la lliga. Són molt verticals i arriben amb molta gent. Haurem de dominar la transició defensiva. Hem d’intentar que no corrin i córrer nosaltres”, va manifestar.

El mercat d’hivern

“Estem buscant reforços. Però han de venir a millorar. Si ve algú, hem d’escollit bé”, va manifestar sobre possibles fitxatges Míchel, que on veu més necessitats a l’equip és en la punta d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)